Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobás
29 900 000 Ft
964,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobás
29,9 M Ft
964,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Óbuda, Kiscelli utca, 1 szobás

31 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


FRISSEN FELÚJÍTOTT, CSENDES, ZÖLDRE NÉZŐ GARZON, ELADÓ ÓBUDÁN, BÉRLŐVEL EGYÜTT!
A környékről:
III. kerületben a Kiscelli utcában található az ingatlan. Jó a közlekedés, remek az infrastruktúra, a környéken számos kisbolt található, továbbá az Eurocenter, vagy a Stop-Shop üzletei is elérhetőek autóval 2 perc, a tömegközlekedéssel 5 perc alatt. A Flórián tér közelsége biztosítja a kiváló közlekedési, lehetőségeket. Több busz és villamosjárat is rendelkezésünkre áll.
Az ingatlanról:
A téglaépítésű, sátortetős 3 szintes társasház jó állapotú, folyamatosan karbantartott, külső-belső homlokzata 6-8 évvel ezelőtt lett felújítva. A lakóközösség jó, a házban lift nincs, de kaputelefon könnyíti az itt lakók életét.
A 31 nm-es, esztétikailag és műszakilag is teljes körűen felújított, világos, csendes garzon, a ház földszintjén kapott helyet. A teljes körű felújítás az esztétikai munkálatok (festés, hideg-meleg burkolás, nyílászárók) mellett magába foglalja többek közt a mai kor igényeinek megfelelő komplett aljzat kiépítést, vezetékcserét, elektromos hálózat bővítést, szigetelést. A lakás felújítása minőségi alapanyagok felhasználásával, illetve beépítésével készült. A vizes helyiségek járólaposak, a szoba parkettázott. Délnyugati fekvésének köszönhetően, napos világos lakás. A konyha és a szoba ablakai, a szépen gondozott belső kertre néznek. Az energiatakarékos fűtést a mai legmodernebb elektromos panelek, a svéd NOBO készülékek biztosítják, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.
Parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség, a környék nem fizető övezet.
Vételár: 29,9 MFt

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021