Eladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Budapest, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, 2 szobás
34 990 000 Ft
729 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, 2 szobás
35 M Ft
729 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 703 4370
ReferensDávid Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 2 szobás

48 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Dupla klímás, kétszobás, 2. emeleti lakás!
Központi elhelyezkedés, parkos környezet!

III. kerület – Bécsi úton az Eurocenterrel szemben kiváló közlekedéssel és infrastruktúrával, kulturált, liftes társasházban kínálom eladásra ezt a nyugati tájolású 48 nm-es alapterületű, 2 szobás, ablakos konyhás, 2. emeleti, egyedi fűtésmérős, távfűtéses panellakást.

Ez a lakás kiemelten jó helyen található, napfényes, világos otthon, remek elosztással, külön nyíló szobákkal. Négy éve a teljes elektromos hálózat, a fürdőszoba, konyha és a szobák burkolata megújult. Az ablakokat korszerű thermo üveges műanyag kivitelűre cserélték szúnyoghálóval és redőnnyel szerelve.

A fűtés szabályozható, a radiátorokon egyedi fűtésmérő van. Mindkét szobában klíma van. A Wc és a kádas fürdőszoba külön található. A közlekedőkbe akár a tárolást segítő gardróbot is lehet építeni. Költözés előtt egy kicsi ráfordítással gyönyörű otthonná varázsolható.

A fenntartási költségek kedvezőek, a közös költség: 8.260 Ft/hó a szemétszállítás díjjal együtt, minden egyéb mérőórák szerint fizetendő.

A bejárati ajtó előtt ráccsal lezárt folyosórész van, ami három lakáshoz tartozik. A társasház tiszta, a lépcsőház felújított, a lift korszerűsített.

A ház mögötti Holdudvar parkban kellemes zöld környezetben a gyermekek részére modern játszóterek,csúszdapark, a felnőtteknek futópálya és a telepített fitnesz sporteszközökön sportolási lehetőség és kutyabarát zóna is kialakításra került.

Remek választás lehet fiatal pároknak, idősebbeknek, egyedül költözőknek egyaránt.

Parkos környezet, városi életvitel, kiváló közlekedéssel, bevásárlási lehetőséggel, orvosi- és oktatásügyi ellátással.

Bizonyára szívesen megtekintené mit kínálok, hívjon bátran és érdeklődjön!

  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021