Budapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteres
64 000 000 Ft
653,1 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteres
64 M Ft
653,1 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6968
ReferensGörög Róza
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Óbudán a Hunor utcában, 98 négyzetméteres

98 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálom: Budapest III. kerületben a Hunor utcában, egy tetőtéri 98 négyzetméteres, Hármashatár hegyre panorámás, nappali plusz 3 szobás, 3 emeleti, JÓ ÁLLAPOTÚ lakást. Az épület mindössze 3 szintes. Minden szinten csak egy lakás van . A lakás rendelkezik egyedi közüzemi órákkal, cirkófűtéssel, klímával, napvédő árnyékolókkal, szagelszívóval, ami a kéménybe van bevezetve. A lakás belső látványa nagyon egyedi, szép tágas, a megszokottnál sokkal magasabb nappali-étkező -konyha a dupla soros tetőablakokkal egész nap fényárba úszik.

Nagyon szép, kitűnő minőségű, sok fa beépítése természetes hatást kelt. Ezt még fokozza, hogy minden ajtó és ablak szintén nagyon szép fából készült, ami egyedi eleganciát kölcsönöz a lakás hangulatának. Jellemzően sok ablak van beépítve minden szobában. A lakáshoz tartozik egy szoba méretű saját alagsori tároló ( 12 négyzetméter) , ezenkívül a zárt belső udvarban 1 db gépkocsi beállóhely. Mindezek benne vannak az eladási árban.

A lakás közös költsége 15.000 Ft/hó.

A környéken több iskola és óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertárak, valamint bevásárlási lehetőség ( Óbudai piac, Euró-Center, Flórián üzletközpont) van, a közlekedés pedig kiváló, villamosok és buszok, HÉV is elérhető.

A Hármashatár-hegy, Testvérhegy kocsival , tömegközlekedéssel kb.10 perc alatt, de még gyalogosan is elérhető távolságban vannak.

Teljes irányár: 64 M Ft

Érdeklődni lehet: Görög Róza Okleveles ingatlanközvetítő - értékbecslő, közgazdász

Tel: 0630 696 696 8Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Fekvés: DNY

Építés éve: 2000

Lakás állaga: jó állapotú

Ház állaga: jó állapotúÜgyintéző: Görög Róza

Azonosító: Q/10-709

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 3. emelet
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019