Budapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteres
69 900 000 Ft
984,5 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteres
69,9 M Ft
984,5 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 70 637 9192
ReferensSzabó Katalin Rebeka
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Kaszásdűlőn a Gyógyszergyár utcában, 71 négyzetméteres

71 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest III. kerületében eladó egy 4 lakásos társasház 1 emeleti, teraszkapcsolatos 71nm alapterületű lakása. A társasház teljes felújításon esett át, befejezése 2020 júniusában történt meg. Az ingatlan főbb műszaki paraméterei: A nyílászárók kerete 5 légkamrás, benne háromrétegű, argongázzal töltött üvegezés, alumínium távtartókkal melynek hőátbocsátási tényezője Ug=0,7. A lakásban padló fűtés lett kialakítva melyet Ariston kondenzációs gázkazánnal egészítettek ki.
A társasházat 20 cm vastag Dryvit rendszerrel szigetelték körbe. A laminált padló, csempe, fürdőszobai járólap mind magas minőséget képviselnek, mint ahogy a beépített szaniterek is. A fürdőszobákban természetesen ablakok is helyet kaptak. Az ablakok redőny előkészítést kaptak, elektromos kiállással. Az ingatlan klíma előkészítést kapott. A társasház belső udvarban autó beállási lehetőség, továbbá az udvaron belül található kis házban egy lakáshoz járó 4nm alapterületű táróló is ki lett alakítva. Az autó beállót és tárolót kötelező megvásárolni melynek összeg 1.5M Ft. A társasház csendes helyen helyezkedik el, az utca rendezett.
Kerssen bátran, nézze meg.
M169287
A lakásról készült virtuális sétát az alábbi linken tekinthetik meg: https://app.cloudpano.com/tours/_fQJFm3jMH
Kérdés esetén kérem keressen bizalommal.

Referencia szám: M169287

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020