Eladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, BudapestEladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, Budapest
Eladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, Budapest
32 590 000 Ft
651,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, Budapest
Eladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, Budapest
32,6 M Ft
651,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4306
ReferensFodor Tivadar
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Békásmegyeren, Budapest

50 m2alapterület
2szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Békásmegyer Duna felőli oldalán egy hangulatosan felújított, két szobás lakás eladó.

A felújítás mindenre kiterjedő volt, mind műszaki, mind esztétikai szempontból. Műanyag ablakok (redőnnyel, szúnyoghálóval), új biztonsági bejárati és beltéri ajtók, igényes, minőségi hideg és meleg burkolatok, új radiátorok, (egyedi mérésűek), konyhabútor, villany és víz vezeték csövek cseréje, mind megvalósult.
A lakás középső elhelyezkedésének köszönhetően fűtött falakkal van körülvéve, így lekapcsolt fűtés mellett is 20 fokos a belső hőmérséklet. A közös költség 12 ezer, de az egyedi méréseknek köszönhetően nagyon gazdaságos a lakás fenntartása.
A lakás jó közlekedéssel bír, a buszvégállomás egy perc séta, de a HÉV is elérhető 5 perc alatt. A mindennapi szükségletek kielégítéséhez szolgáltatások, üzletek sora a közelmúltban átadott piacon és környékén megtalálható.
A Duna-part közelsége, amely egy könnyű sétával elérhető, szintén számtalan lehetőséget kínál, akár a szabadidő kellemes eltöltésére, akár sportoláshoz, az egészséges életmód megvalósítására.
A lakás kiadásban gondolkodók számára a Milton Friedman Főiskola hallgatói biztosítanak folyamatos igényt a lakásbérlésre, de a saját lakást keresők számára is kellemes, jó fekvésű és szerény rezsivel élhető lakás áll majd rendelkezésre, ha e mellett az ingatlan mellett döntenek!

Jöjjön, nézze meg és látni fogja ennek a kislakásnak minden előnyös tulajdonságát!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020