Budapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteresBudapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteres
79 900 000 Ft
951,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteres
79,9 M Ft
951,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 620 1115
ReferensSzarvas Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Táborhegyen a Farkastorki úton, 84 négyzetméteres

84 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálom ezt a kiemelkedő műszaki sajátosságokkal és KOMPLETT GEOTERMIÁVAL rendelkező napfényes, belső kétszintes lakást!

A ház 2011-ben épült a kivitelező saját részére, nem eladásra. Mindenhol Wienerberger tégla, Rockwool külső és belső szigetelés, 3 rétegű üvegezés, passzív házaknak megfelelő nyílászárók, teljeskörű geotermikus hűtés, fűtés, padlófűtés, melegvíz illetve saját geotermikus szivattyú es kút található házanként.
A lakás alsó szintjén található egy fürdőszoba WC-vel és egy zuhanykabinnal és két külön bejáratú szoba. A konyha, étkező és a nappali egy légterű, innen nyílik az erkély, ahonnan minden oldalról nyugalmat árasztó zöld fák és növényzet köszön vissza ránk. Innen látható a közvetlenül a ház mellett futó erdei túraútvonal. Az emeleten egy szoba és egy fürdőszoba található wc-vel és kézmosóval.
A lakáshoz tartozik még egy 8 nm-es tároló illetve parkolási lehetőség 2 autó számára, melyek igény szerint megvásárolhatóak.

Az ingatlan minden szempontból előnyös, megközelíthetősége autóval és tömegközlekedéssel is kedvező, buszmegálló közvetlenül a ház előtt, 5 perc séta az Eurocenter bevásárlóközpont, melyben Interspar, gyógyszertár, ruhaüzletek, éttermek elérhetőek. A házzal szemben található egy népszerű állatorvosi rendelő is.

További információkért keressen akár hétvégén is!

  • geotermikus
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021