Budapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utcaBudapest, II. kerület Zöldlomb utca
Budapest, II. kerület Zöldlomb utca
57 000 000 Ft
876,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Zöldlomb utca
Budapest, II. kerület Zöldlomb utca
57 M Ft
876,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, II. kerület Zöldlomb utca

65 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Zöldlomb utcában található. A 29-es és a 111-es buszok megállói 100 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. Az éjszakai közlekedést a 931-es éjszakai járat könnyíti meg. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő CBA Príma és kisboltok kínálnak lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 4 emeletes, téglaépítésű (csúsztatott zsalutechnikával kombinált), lapostetős társasház az 1970-es években épült. A házban kb. 30 lakás található. Az épületet zárt, zöld kert veszi körbe.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 65nm-es, jó állapotú lakás a társasház negyedik, legfelső emeletén található, ami gyalogosan a zárt lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A bejártai ajtón belépve az előszobába lépünk. Jobbra a legnagyobb alapterületű, erkélykapcsolatos, panorámás szobát találjuk. Balra két külön bejáratú félszoba, illetve a konyha található. A bejárattal szemben a fürdő és a wc kapott helyet, külön helyiségben. Az ingatlan tisztasági festés után lakható vagy bérbe adható. Az épület gondozott, zárt, közös kertjét a lakók szabadon használhatják.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 65 nm + 2 nm erkély
- Szoba: 24 nm
- Szoba: 11 nm
- Szoba: 9 nm
- Konyha: 8 nm
- Fürdő: 3,5 nm
- Wc: 1 nm
- Előszoba: 4 nm
- Közlekedő: 4 nm
- Kamra: 0,5 nm
- Erkély: 2 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést házközponti kazán a meleg vizet fali vízmelegítő biztosítja. Az ablakok redőnnyel szereltek.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 42900 Ft, amely magába foglalja a fűtésátalányt, a korlátlan vízfogyasztást, csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, az alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében.
PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy felszíni gépkocsi beálló a ház zárt udvarán, de a ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
Irányár: 57 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • komfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: 4.
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020