Budapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobásBudapest lakás eladó, Országúton, 3 szobás
Budapest lakás eladó, Országúton, 3 szobás
59 900 000 Ft
788,2 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Országúton, 3 szobás
Budapest lakás eladó, Országúton, 3 szobás
59,9 M Ft
788,2 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 30 241 9910
ReferensNémeth Gábor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Országúton, 3 szobás

76 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

3 KÜLÖN SZOBA KIALAKÍTHATÓ !!!
VILÁGOS, ERKÉLYES, MAGAS EMELETI OTTHON A VÁROSMAJOR SZOMSZÉDSÁGÁBAN

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest II. kerületében, a Széll Kálmán tér közelében helyezkedik el. Buda egyik fő közlekedési csomópontja jó megközelíthetőséget biztosít az ingatlannak, hiszen itt található számos busz és villamosjárat, valamint az M2 metróvonal megállója vagy végállomása. Éjszakai buszjárattal is könnyen hazajuthatunk. Közel van a Fény utcai piac, a Mammut bevásárlóközpont és számos kisebb bolt és szolgáltató, így a bevásárlást kényelmesen elintézhetjük. Ha kirándulni szeretnénk, hamar elérhetjük Hűvösvölgyet, feljuthatunk a fogaskerekűvel a Széchenyi-hegyre, de elmehetünk Budakeszi felé is. Ha nem akarunk messze menni, a szemben lévő Városmajor kínál séta- és játszótéri lehetőségeket.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 6 szintes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1930-as években épült. A házban kb. 40 lakás található. Közös képviselője agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások.
A társasház kívül és belül egyaránt jó állapotban van.
2 Lift is segíti az itt lakók kényelmét.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 76nm-es, jó állapotban lévő összkomfortos lakás a társasház 4. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás fekvésének és tájolásának köszönhetően világos, napsütötte. Az ingatlan jó állapotú, korábbi években volt pár felújítás, korszerűsítés, így egy tisztasági festéssel használható is, de akár komolyabb átalakítást, modernizálást is lehet benne eszközölni.
Alaprajzi elrendezése nagyon jó, könnyen áttekinthetőek, elérhetőek az egyes helyiségek,
3 Külön szoba kialakítható kérem nézzem meg az átalakítási tervet, melyet a képek között talál!
Az ingatlan tulajdonviszonya teljesen rendezett, tehermentes, birtokba vétele gyorsan megoldható. Ideális választás lehet pároknak, családoknak, vagy befektetésnek egyaránt a kiváló elhelyezkedése miatt!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 76 nm - 3nm erkély

- Nappali: 26,6 nm
- Háló: 13,3 nm
- Háló: 10,5 nm
- Étkező: 6,2 nm
- Konyha: 3,5 nm
- Fürdő: 5,8 nm
- Közlekedők: 9,9 nm
- Wc: 1 nm
Belmagasság: 3,5 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtésről cirkó gondoskodik, a meleg vízellátást villany bojler biztosítja.
Saját vízóra van felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
-Közös költség: 18.750 Ft, amely magában foglalja a lift karbantartását, felújítási alapot, háztakarítást, szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díjazását és a ház biztosítását is.
-Víz, Villany, Gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját, száraz, zárt tároló a pincében.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges, a környék fizetős övezet. Bejelentett lakcímmel mindössze pár ezer forint, évente.

Irányár: 59,9 MFt

Köszönöm, hogy megtekintette a hirdetést !
További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon !
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020