Budapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobásBudapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobás
Budapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobás
120 000 000 Ft
1,8 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobás
Budapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobás
120 M Ft
1,8 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Pasaréten, 3 szobás

67 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Törökvész csendes, zsákutcájában a Karabély utcában található. A környéken leginkább villaházak és a 60-as években épült lapos tetős téglaházak találhatóak meg. Tömegközlekedési lehetőség a közelben található 5-ös, 91-es, 291-es autóbusz vagy az 59-es és a 61-es villamos, melyekkel rövid idő alatt elérhető a Széll Kálmán, Hűvösvölgy vagy a Nyugati tér. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő a Budagyöngye Bevásárlóközpont és több kisbolt kínál lehetőséget.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A kétemeletes épület a 70-es években épült, melyben 12 lakás található. Az épületet zárt, gondozott kert veszi körbe, melyet a lakók szabadon használhatnak. A társasház tetőszigetelése a közelmúltban megtörtént, illetve a gáz és villanyvezeték-rendszer teljes körű felújításon esett át.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az ingatlan az épület második, legfelső emeletén található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A biztonsági ajtón belépve az előszobába lépünk. A bejárattal szemben a dolgozószoba, jobbra haladva a nappali található, melyben kialakításra került az étkezős konyha, kiváló minőségű gépekkel. A nappali és a belőle nyíló hálószoba erkélykapcsolatos, mely csendes zöldre néz, részben panorámás kilátással. Az inaltalan néhány éve teljes körű felújításon és átépítésen esett át.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 67 nm
- Nappali: 23 nm
- Konyha: 9 nm
- Háló: 13,5 nm
- Háló: 7,5 nm
- Előszoba: 6 nm
- Fürdő-Wc: 6nm
- Erkély: 4 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet a legmodernebb kondenzációs Baxi kazán biztosítja. A kellemes belső hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 14000 Forint, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást (1fő), közös vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, kertgondozást a közös képviselet díját és a biztosítást.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló hely a ház zárt udvarán, de a ház előtt is ingyenesen parkolhatnak.

Irányár: 120 MFt

Lotus azonosító: 1681

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022