Eladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobás
69 500 000 Ft
879,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobás
69,5 M Ft
879,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 274 5874
ReferensTóth Krisztina
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Országút, Szilágyi Erzsébet fasor, 2 szobás

79 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a II. ker. Szilágyi Erzsébet fasor elején, a Retek utcánál egy 79 m2-es, 2 tágas szobával rendelkező, frissen felújított lakás!

A szobák utcai nézetűek, dél-nyugati fekvésűek, nagyon szép világosak! A konyhában vadonatúj konyhabútor, beépített elektromos főzőlap és sütő, valamint rengeteg pakolási lehetőség várja az új tulajdonosát!
A hálószoba ízlésesen kialakított, nagyon kényelmes, és a térelválasztóval szeparált óriási gardrób szekrényben az összes ruha el fog férni!
Nagyon jó adottság, hogy a konyhának és a fürdőszobának az udvar felé nyílnak az ablakai, így a lakás átszellőztetése tökéletesen megoldható, egyébként pedig minden helyiség ablakos!

A teljes esztétikai felújítás 2020-ban történt meg, a villanyvezetékeket és a vízvezetékeket pár évvel ezelőtt kicserélték, így azok kifogástalanok. Bosch turbó cirkó biztosítja a fűtést és a kémény is ki van bélelve. A klímaberendezéseket előkészített hely várja.
A 3 ablaküveg rétegnek köszönhetően a környezet zajai mindössze minimálisan hallhatóak, az ablak külső táblái műanyagra lettek cserélve (2 rétegű üveggel), az eredeti, belső fa ablaktáblák meg lettek őrizve a stílusjegyek miatt, de ezekben thermo üvegre cserélték a sima ablaküvegeket.

A ház egy nagyon szépen rendben tartott, kifejezetten szép, 2 emeletes polgári épület, lift nincs.

A közlekedési lehetőségek nagyon jók, hiszen Buda centrumában vagyunk, az M2 metró, a budai fonódó villamoshálózat és a számtalan buszjárat miatt akár Budáról, akár Pest belsőbb részeiből nagyon gyorsan elérhető!
A parkolás a környező kis utcákban, vagy a Mammut bevásárlóközpont parkolójában lehetséges.

A lakást mindazoknak ajánljuk, akik imádják a város pezsgését, akiknek nagyon fontos az elsőrangú tömegközlekedés villámgyors elérése és akik szeretnének egy modern stílusban felújított, gyönyörű új lakásban élni, és további felújításokkal már nem szeretnének vesződni!

Az ingatlannak egy tulajdonosa van és akár azonnal is költözhető.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021