Budapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteresBudapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteres
44 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteres
44,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 245 9030
ReferensStubián Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Országúton a Margit körúton, 38 négyzetméteres

38 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csak a TOP3 kínálatában! Felújított hangulatos otthon közel a Margit-szigethez!
Nézze meg már a megtekintést megelőzően 3D-ben. Virtuális túrát email-ben tudok a rendelkezésére bocsátani.

II. kerületben, a Margit körúton eladásra kínálunk egy 38 nm-es, 1. emeleti, 1+1 félszobás, 2007-ben teljeskörűen felújított, északnyugati fekvésű lakást.
A bejáraton belépve az előszobába érkezünk. Itt beépített bútorok állnak rendelkezésünkre; szemben található a konyha, mely egyedi tervezésű konyhabútort tartalmaz beépített háztartási gépekkel. A konyhától jobbra helyezkedik el a nappali utcára néző ablakokkal. Az előtértől található a zuhanykabinos fürdőszoba.

 


Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitellehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt, díjmentes ügyintézéssel egybekötve.

Műszaki
A lakás 2007-ben teljeskörű felújításon esett át. Új műanyag nyílászárók lettek beépítve, cserélték a villanyvezetékeket, felújították a fürdőszobát, minden helyiség új burkolatokat kapott. 
Fűtése: házközponti fűtés
Belmagasság: 2.6m
Közös költség: 16.430 Ft/ hó, mely az általános költségeken (lift, szemétszállítás, takarítás) felül a fűtés átalánydíját és a vízfogyasztást.

Környék
A környéket remek ellátottság jellemzi minden tekintetben. A társasház közvetlen közelében pékség, nemzeti dohánybolt, közért, bank-ATM, étterem, cukrászda, óvoda, iskola, posta, vagyis minden megtalálható, ami a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges lehet. A Mammut Bevásárlóközpont 2 villamosmegállóra található; amennyiben pihenni vagy sportolni szeretnénk a Margit-sziget 10 perc sétára található.

Közlekedés
A környéken kitűnő a közlekedés, 4-6-17-es villamosjáratok megállói az ingatlan közvetlen közelében találhatók.

Parkolás
Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben. Bejelentett lakcímmel viszont ingyenes a parkolás!

Ajánljuk
Az ingatlan kiválóan alkalmas értékmegőrző és inflációt kivédő befektetésnek, de a lakás hangulatát és kialakítását tekintve egy kezdő otthon lehetőségét is nyújtja.

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 7. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020