Eladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utcaEladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utca
Eladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utca
86 700 000 Ft
850 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utca
Eladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utca
86,7 M Ft
850 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2886
ReferensCsongár István
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Felhévízen, Budapest, Lipthay utca

102 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló befektetési lehetőség Bel-Budán!
Eladó a II. kerületben, a Margit híd budai hídfőjénél 102 nm-es FELÚJÍTANDÓ LAKÁS!
Innen egy utcányira található a Duna part, két perc sétával elérhető a Margit híd budai hídfő, gyalogos távolságra található tömegközlekedési eszközök - a fonódó villamoshálózat (19-es, 17-es és 41-es vonala), a 11-es, 111-es, 39-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os villamosok. Bevásárlási lehetőségként a közelben található a Mammut bevásárlóközpont illetve a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Három emeletes, 30-as években épült, árkádos, hangulatos, lift nélküli épület, állapota átlagos, karbantartott. 15 lakásos társasház csendes, nyugodt lakóközösséggel.

A LAKÁS JELLEMZŐI:
A 102 nm-es lakás az első emeleten található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve az előszobába lépünk. Balra a konyha található, mellette a hall, amit étkezőként is használhatunk. Az előszobából jobbra egy udvarra néző szoba nyílik, melyben egy mosdó került kialakításra. A szobával szemben egymás mellet a kamra, WC és a fürdő helyiségei találhatóak. Mindhárom helyiség ablakon keresztül szellőztethető. Az előszoba végén végén az utcára néző két külön és egymásba is nyíló szobába jutunk. A kisebbik szoba a fürdőn keresztül is megközelíthető. A lakás felújítandó, remek lehetőségeket rejt magában, kialakítható családi otthonnak, de irodának vagy rendelőnek is tökéletes.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 102 nm
- Szoba: 30 nm
- Szoba: 17 nm
- Szoba: 17 nm
- Hall: 5 nm
- Előszoba: 12 nm
- Konyha: 10,5
- Fürdő-WC: 6 nm
- WC: 2 nm
- Mosdó: 1 nm
- Kamra: 1,5 nm
Belmagasság: 3,9 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 18000 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Irányár: 86,7 Millió Ft

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019