Eladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás Budapest
Eladó 3 szobás lakás Budapest
57 000 000 Ft
863,6 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Budapest
Eladó 3 szobás lakás Budapest
57 M Ft
863,6 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 70 380 7235
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Budapest

66 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ a II. kerületben, Zöldmál szívében, a Zöldlomb utcában, egy az 1970-es évek elején épült, 24 lakásos társasházban egy legfelső emeleti (Lift nincs) részben felújított, jó beosztású 3 szobás /65nm fűtött alapterület + 2nm-es loggia/ jó elosztású lakás.

A csúsztatott zsalus épület kívülről modern hőszigetelést kapott 3 évvel ezelőtt, és lépcsőházanként, új kazánt kapott. Ezzel összhangban, a lakás összes ablakát műanyagra cserélték, amik redőnyözöttek is. A DK-i nappalival rendelkező lakás, napfényes, és keresztülszellőztethető. Két teljes értékű hálószobával rendelkezik, tágas étkező-konyhával, és külön wc – kézmosóval rendelkezik. Beépített szekrények sora, és az alagsori részen egy saját 4nm-es tároló is a kényelmünket szolgálja. A sportok kedvelőinek két hatalmas közös tároló is teret nyújt a lépcsőházban többek között kerékpárok, illetve sí eszközök tárolására. A Csatárka utca felől távirányítóval nyíló (elektromos kapun keresztül megközelíthető) közös, zárt parkolóban egy autó parkolása megoldott. Ebben az esetben a szép belső kerten keresztül érjük el az 50m távolságban a lépcsőház bejáratát a leállított autónktól.

A 43000 Ft-s közös költség a szokásos dolgokon kívül /felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, közös képviselet díja/ a korlátlan vízfogyasztást és a fűtést is tartalmazza. A villany egyedi mérőórán keresztül kerül elszámolásra, illetve a gázóra a folyosón található.

A környék infrastruktúrája remek. A Rózsadomb Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ az ingatlan közvetlen közelében, valamint a 29-es, és 111-es Buszok megállói a társasház kapukijárója mellett vannak. A lakás kiváló választás gyermeket tervező fiatal pároknak vagy családosoknak egyaránt, akik egy kellemes, meglepetések nélküli /a lapos tető felújított és az új fűtésrendszer valamint a modern külső hőszigetelés okán költségmentes épületben/, tágas otthont szeretnének maguknak hamisítatlan, hegyvidéki panorámás környezetben, de mégis a város központjához közel. A tehermentes ingatlan az adásvételt követően rugalmasan, rövid határidővel birtokba vehető.

Az 57 M Ft-os ár irányár, az alku lehetősége adott. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 4.
  • erkély

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021