Eladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobásEladó lakás Budapest, 3 szobás
Eladó lakás Budapest, 3 szobás
61 900 000 Ft
967,2 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 3 szobás
Eladó lakás Budapest, 3 szobás
61,9 M Ft
967,2 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 20 294 5751
ReferensSági Krisztina
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 3 szobás

64 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy II. kerületi zöld környezetben található, világos lakás!

A 62nm-es csöndes környezetben található lakáshoz tartozik egy 4,5nm-es loggia is, ami még inkább növeli komfort érzetet.A zárt és zöld közös kertből érhető el a lépcsőház, amely a 2. a sorban.

Maga a lakás a 2. emeleten található és ennek köszönhetően kimondottan látványos kilátás tárul elénk.Elosztás szempontjából 2 teljesen szeparált Szoba, Nappali, egy tágas konyha, fürdőszoba, valamint egy külön WC-ből áll.A jelenlegi tulajdonosok több ízben is felújították az ingatlant, amely magába foglalja a nyílászárók, fűtés, burkolatok cseréjét.

Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló is.Maga a házban is megtörténtek a fontosabb felújítások, mint például a fő nyomócső, valamint a teljesen kazán cseréje. A háznak van alapja az esetleges későbbi felújításokra is.A fiatalos lakásban jelenleg egy fiatal pár lakik egy pici gyerkőccel és nagyon szerettek itt lakni csak a következő baba érkezésével bővíteni szeretnék az életteret. Mind a közlekedés mind a lakközösség tökéletes volt számukra így bátran ajánljuk az ingatlant mindenkinek, aki szereti a Budai életérzést a kilátást és a jó elosztású lakást.Amennyiben kérdése lenne vagy megtekintené az ingatlan úgy várrom megtisztelő hívását.

Referencia szám: LK028679

  • házközponti
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021