Eladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteres
85 600 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteres
85,6 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 20 436 6091
ReferensGulyás Benedek
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Vérhalmon, 64 négyzetméteres

64 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

***2+1 szobás, erkélyes lakás a 2. kerület legjobb részén***

A 64 nm belső alapterülettel és 6 nm ERKÉLLYEL rendelkező, első emeleti ingatlan kimondottan NAPFÉNYES, hiszen nyugati, északi és déli irányban is találhatóak benne hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal ellátott ablakok. A lakást 2005-ben teljeskörűen felújították, azóta folyamatosan karban tartották, illetve részlegesen felújították. Éppen ezért minden része kifejezetten JÓ ÁLLAPOTÚ.

A nappali-étkezőbe beépítettek egy KLÍMÁT. Az erkélyről, illetve a lakás ablakaiból a viszonylag nagy kert gyönyörű fáira nyílik kilátás. A közlekedőben található egy tárolószekrény, illetve egy tükrös gardróbszekrény (ez egyébként kivehető, így a konyhába bejárat nyitható arról az oldalról).

A rezsi kb. 34000 Ft havonta (közös költség: 8800 Ft, víz: 2400 Ft, áram: 6000 Ft, fűtés: 17000 Ft).

A három emeletes ház jó állapotú, a közelmúltban több kisebb felújítást végeztek rajta. Összesen 9 lakás van az épületben. A lakóközösség csendes, normális. Tartozik az ingatlanhoz egy nagyjából a konyhával azonos méretű saját TÁROLÓ a pincében. Az ingatlan tulajdonosának biztosított egy saját parkolóhely az udvarban.

A KÖZLEKEDÉS ÉS AZ INFRASTRUKTÚRA KIVÁLÓ! A közelben található élelmiszerbolt, étterem, dohánybolt, gyógyszertár, rendelő, üzletközpont. A környéken játszóterek és különleges kirándulóhelyek vannak. Tömegközlekedéssel és autóval is - akár a Kolosy, akár a Széll Kálmán tér felé indulva - egy karnyújtásnyira van a városközpont.

VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES! Hitel és CSOK ügyintézésben is szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére! További információért hívjon bizalommal a hét minden napján! H-V: 8-22h

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023