Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
63 000 000 Ft
851,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
63 M Ft
851,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 948 5995
ReferensDr.Czövek Endre
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

74 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a II. Szász Károly utcában egy 2 szobás, a tulajdoni lapon 74 m2-es, ténylegesen 77 m2-es, szép állapotú lakás!

Ez a lakás azoknak fog legjobban tetszeni, akik értékelik a tágas tereket, hiszen a lakás nagyon kényelmes helyiségekkel rendelkezik, emellett még további jó tulajdonsága, hogy világos és csendes is!
A jelenlegi 2 szobás elrendezés átalakítható egy amerikai konyhás-nappalis + 2 hálószobássá, erről egy átalakítási ötletet talál a képek között.

A fűtést egy 2021-ben kicserélt, vadonatúj kondenzációs cirkó biztosítja radiátoros fűtési rendszerrel, és ekkor a kémény is bélelve lett. 2020-ban a lakás ki lett festve. A költségek korrektek: a fűtés díja 8.000 Ft/hó átalány, a közös költség pedig 17.000 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a szemétszállítást, a gondnok díját (aki gyönyörűen rendben tartja a házat) és a felújítási alapot.

A ház egy 1910-ben épült szép és jó állapotban lévő épület, amelyben 2 lift működik. A házban a felújítások folyamatosak, az idén a körfolyosók lesznek felújítva és a tető is javítva lesz. A ház biztonságos, kamerarendszer működik benne.

A közlekedés tökéletes, hiszen a 4-6-os és a 17-es villamos a háztól mindössze pár lépésre áll meg (Mechwart ligetnél), emellett a Széll Kálmán tér összes közlekedési lehetősége pár percen belül rendelkezésre áll! A bevásárlási lehetőségek is nagyszerűek, hiszen akár a Mammut Bevásárlóközpont, akár a Fény utcai piac 5-10 percen belül elérhető!

A lakást ajánljuk olyan egyedülállóknak, pároknak, vagy gyermekes családoknak, akik értékelik az urbánus környezet előnyeit, a kitűnő közlekedést és a környék adta lehetőségeket, amelyek valóban irigylésre méltóak! A lakás befektetési szempontból is tökéletes választás, mivel a jó lokáció miatt könnyen bérbe adható!

Kérdéseivel, illetve megtekintésért kérem, hogy keressen elérhetőségeimen!

Otthona megvásárlásához hitelre van szüksége? Szakértő kollégánk megtalálja Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!

Hitel, CSOK, Babaváró ügyintézés irodánkban.

Referencia szám: LK052175

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021