Budapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-ÓfalunBudapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-Ófalun
Budapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-Ófalun
74 000 000 Ft
840,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-Ófalun
Budapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-Ófalun
74 M Ft
840,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 353 3495
ReferensSasaran-Kereki Katalin
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó, Pesthidegkút-Ófalun

88 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a II. ker-ben a Frankel Leó út elején, a Bem József térnél, egy - 88 m2-es, felújított, egyedi fűtéses, saját vízórás, légkondicionált, utcára néző, 1. emeleti nagypolgári lakás.

A tömegközlekedést használókat több buszjárat, a 4-6 villamosok, a 2 METRÓ és a H5 HÉV is segíti, akár éjszaka is. Pár perc utazással elérhető, a Széll Kálmán tér, a Batthyány tér, Kolosy tér, Jászai Mari tér.
A közelben található számos kisbolt, egyéb üzlet, étterem, kávézó, pub, posta, bank, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár és edzőterem is. Gyorsan elérhető továbbá több nagy bevásárló és szórakoztató központ, mint a budai oldalon elhelyezkedő Mammut bevásárlóközpontok, a MOM Park bevásárlóközpont, a pesti oldalon pedig a WestEnd City Center. Számos szorakozási és lazítási lehetőség elérhető a környéken, mint például az Oxygen Wellness központ, a Budavári Sport és Szabadidőközpont, a Rudas fürdő, a Szent Lukács Gyógyfürdő, a Komjádi Béla uszoda, a Vérmező, a Tabán, a Gül Baba Türbéje, a budai hegyek vagy a Margit sziget.

74000000 Ft

Referencia szám: M180214

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021