Budapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
32 900 000 Ft
967,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
32,9 M Ft
967,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 590 1186
ReferensSzabó Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

34 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Hüvösvölgyi úton eladó egy 34nm-es garzonlakás 5 percre a Budagyöngye Bevásárlóközpontól . A lakás víz- és elektromos hálózata új, villanyóra 3*20 A. A konyha és szoba termosztáttal szabályozható infrapanelekkel, a zuhanyzó és mosdó helyiségek nobo fjord fűtőpanelekkel felszereltek melyek rendkívül gyorsan és költséghatékonyan biztosítják a lakás melegét.
A meleg vizet elektromos vízmelegítők szolgáltatják. Közös költség 12.600 Ft., áram átalány 12.000 Ft./ hó. Közlekedés kiváló, villamos és buszjáratok 10 perc alatt a Széll Kálmán térre visznek.
Csendes nyugodt környezet. Kedves szomszédok.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat és egyéb (pl. babaváró programot) kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Várom megtisztelő hívását.
Szabó BalázsReferencia szám: M201700

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021