Eladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobás
99 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobás
99,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 372 6927
ReferensCzirják Mária Erzsébet
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Újlak, Budapest, 3 szobás

91 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

2 kerület Felhévízi részén, felújított Bauhaus házban eladásra kínálok egy 91,5nm-es igényesen kialakított és felszerelt, nappali + 2 hálószobás, 1. emeleti lakást.
A ház zárt lépcsőházas, napfényes, nagy ablakokal, tartalékkal rendelkezik, nemrégiben kívülről fel lett újítva, látványos, nagyon jó állapotban van. Egy szinten 4 lakás található, kellemes lakóközösséggel. A lakáshoz egy tároló is tartozik, valamint egy szép kis zöld kert a ház belső részén, ahova nyugodtan kijárhatnak a lakók.
A lakást 3 éve tégláig lebontották és újra építették, átalakították. Belépve egy nyitott előszobába, majd egy tágas nappali-étkező részbe érkezünk, ahol az élet tér hangulatát növelik a beépített egyedi bútorok, a tágas konyha, és a világítás technika extrái. A nagy méretű gyermek szoba mellett található az egyik fürdőszoba. A szülői hálóból közvetenül egy másik, exclusív fürdőbe lépünk, ami igazán kényelmessé teszi a napjainkat.
A 4nm-es terasz a gyermek szobából nyílik.
A konyha egy légtérben van a nappali-étkezővel, ám a tér kialakításnak köszönhetően mégis félig eltolt helyezkedéssel bír.
Az egész lakás hangulata otthonos, élhető terekkel, a ház is szép, a lépcsőház tágas és napfényes , a közelben a Daubner Cukrászda, bevásárló központ, iskola, és minden elréhető, ami a mai családoknak a komfortos mindannapokhoz nyugalmat adhat.

Referencia szám: M179881-IT

  • házközponti
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020