Budapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, OrszágútonBudapest 4+1 szobás lakás eladó, Országúton
Budapest 4+1 szobás lakás eladó, Országúton
114 900 000 Ft
814,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest 4+1 szobás lakás eladó, Országúton
Budapest 4+1 szobás lakás eladó, Országúton
114,9 M Ft
814,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 630 0162
ReferensGregoryan Artur
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest 4+1 szobás lakás eladó, Országúton

141 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy 2018-ban teljes körűen igényesen felújított (teljes gépészet, új hőszigetelt nyílászárók, új beltéri ajtók, járólapok, szalagparketta stb.), a Szász Károly utcára néző légkondicionált, keleti fekvésű, duplakomfortos, 141 m2-es nagypolgári lakásiroda klasszikus jellegű házban.

A tömegközlekedést használókat több buszjárat, a 4-6 villamosok, a 2 METRÓ és a H5 HÉV is segíti, akár éjszaka is. Pár perc utazással elérhető, a Széll Kálmán tér, a Batthyány tér, Kolosy tér, Jászai Mari tér.
A közelben található számos kisbolt, egyéb üzlet, étterem, kávézó, pub, posta, bank, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár és edzőterem is. Gyorsan elérhető továbbá több nagy bevásárló és szórakoztató központ, mint a budai oldalon elhelyezkedő Mammut bevásárlóközpontok, a MOM Park bevásárlóközpont, a pesti oldalon pedig a WestEnd City Center. Számos szorakozási és lazítási lehetőség elérhető a környéken, mint például az Oxygen Wellness központ, a Budavári Sport és Szabadidőközpont, a Rudas fürdő, a Szent Lukács Gyógyfürdő, a Komjádi Béla uszoda, a Vérmező, a Gül Baba türbéje, Mechwart Liget, a Tabán, a budai hegyek vagy a Margit sziget.

Referencia szám: M180630-IT

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020