Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteres
42 500 000 Ft
758,9 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteres
42,5 M Ft
758,9 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8842
ReferensSárközy Andrea
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 56 négyzetméteres

56 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a II. kerületben, közel a budai hídfőhöz, a Tölgyfa utcában 56 m2-es, kétszobás, emeleti lakás jó állapotú, liftes házban. A lakás utcai nézetű, világos, egyedi fűtéses. A szobák egybe és külön is nyílnak.

A 30-as években épült házban található lakás praktikus elosztású, élhető terekkel rendelkezik. Az utcai nézetű szoba keleti fekvésű, az udvari nézetű szoba és a konyha nyugati. A lakás most is őrzi a 30-as évek hangulatát, elosztását tekintve nem szükséges modernizálni, de műszaki és esztétikai felújítást igényel. Akár háromszobássá is alakítható.

Műszaki:
A lakás fűtése konvektoros, a meleg vizet Bosh márkájú, gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja. Ehhez a kémény a közelmúltban lett kibélelve. A közös költség 13 ezer forint, a lakás vízórás, minden fogyasztás szerint fizetendő.

Környezet:
Az ingatlan Belbudán található, kitűnő közlekedésnél is infrastruktúra mellett. A közelben a Mamut bevásárlóközpontban és a Fény utcai piacon szinte minden üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető.

Közlekedés:
4-6-os villamos, 17-es, 19-es villamos, 11-es, 111-es, 191-es buszok. Két megállóra a 2-es metró.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 5. emelet
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019