Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
59 900 000 Ft
673 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
59,9 M Ft
673 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

89 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Mechwart liget közelében a Bimbó út elején található. 500 méter távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es villamosok. Az éjszakai közlekedést a 960-as autóbusz segíti. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont illetve a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ötemeletes, liftes, sátortetős épület a századfordulón épült, melyben 35 lakás található. Állapota jó, folyamatosan karbantartják. A lakóközösség vegyes korosztályból áll, a ház anyagi helyzete rendezett.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a társasház harmadik emeletén található, melyet a lépcsőházból közelíthetünk meg. Alapterülete tulajdoni lapon 87 m2, de valóságban 89 m2. A bejárati ajtón belépve balra található a konyha, melyből egy kisszoba nyílik, mellette egy kamra található. Balra haladva az előszobában a kamra és a WC nyílik. Tovább haladva jutunk a hall-ba, innen nyílik a nagyobbik szoba, melyből a kisebbik szobát is megközelíthetjük. Illetve a gardrób ahonnan a fürdőbe és szintén a kisebbik szobába jutunk. A szobák ablakai az utcára néznek, tájolásuk nyugati, így délután a legvilágosabb. Az ingatlan állapota felújításra szorul, de remek lehetőségek rejlenek benne. Hiszen a volt cselédszobát összenyithatjuk, a mellette található kamrával, így élhető mérető hálóhoz juthatunk.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 89 nm
- Szoba: 30 nm
- Szoba: 20 nm
- Szoba: 5,5 nm
- Előszoba: 3 nm
- Konyha: 9 nm
- Hall: 10 nm
- Fürdő: 4 nm
- WC: 2 nm
- Kamra: 2 nm
- Kamra: 1,5 nm
- Gardrób: 2 nm
Belmagasság: 3,2 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést házközponti kazán a meleg vizet villanybojler biztosítja, de lehetőség van a központi rendszeren keresztül is meleg vízhez jutni. A biztonságot riasztórendszer növeli.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 41000 Ft, amely magába foglalja a fűtésátalányt, korlátlan hideg és meleg vízfogyasztást, a közös vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
PARKOLÁS:
A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak. A közelben lehetőség nyílik garázs bérlésére is.
Irányár: 59,9 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • komfortos
  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019