Eladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utcaEladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utca
Eladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utca
71 000 000 Ft
934,2 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utca
Eladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utca
71 M Ft
934,2 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás Országúton, Budapest, Bem József utca

76 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Bem József téren található. Innen egy utcányira található a Duna part, illetve két perc sétával elérhető a Mechwart liget, Margit híd Budai hídfő. Gyalogos távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es, 39-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es villamosok. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont illetve a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A hatemeletes, liftes, sátortetős ház az 1950-as években épült. Az épületben 20 lakás található, melyet vegyes korosztály lakja. A ház anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. A biztonságérzetet a kamerarendszer növeli.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 76 nm-es lakás a társasház negyedik emeletén található, amit akár gyalogosan akár lifttel is megközelíthetünk. A biztonsági ajtón belépve a közlekedőbe lépünk. Balra a kamra, míg szemben a háló található, ablaka belső udvarra néz, napsütötte és csendes. Tovább haladva jobbra a külön wc, kézmosóval, mellette gardrób, vele szemben pedig a fürdő kapott helyet. A fürdő mellett a konyhát találjuk, mely az ablakon keresztül szellőztethető és nagyon világos. A bejárattal szemben az erkélykapcsolatos nappali található, mely korábban két szoba egybenyitásával nyerte el mostani méretét, de igény esetén visszaállítható. Az ingatlanban minden működőképes, de felújításra szorul.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 76 nm + 3 nm erkély
- Nappali: 40 nm
- Háló: 13 nm
- Közlekedő: 6,5 nm
- Konyha: 8 nm
- Fürdő: 4,5 nm
- WC: 1 nm
- Gardrób: 2 nm
- Kamra: 1 nm
- Erkély: 3 nm
Belmagasság: 2,9 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést házközponti kazán a meleg vizet villanybojler biztosítja. A kellemes belső hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 40000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját, lift használatát és a biztosítást. A fűtés költségét egyedi mérők alapján kell megfizetni.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy közös 3 nm-es tároló a ház alsó szintjén.
PARKOLÁS:
A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak, valamint a közelben teremgarázs bérelhető.
Irányár: 71 MFt
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • komfortos
  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020