Budapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobásBudapesti, Rózsadomb, 2+1 szobás
Budapesti, Rózsadomb, 2+1 szobás
44 500 000 Ft
695,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapesti, Rózsadomb, 2+1 szobás
Budapesti, Rózsadomb, 2+1 szobás
44,5 M Ft
695,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 613 4384
ReferensPetróczi Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti, Rózsadomb, 2+1 szobás

64 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

MODER HANGULATÚ TETŐTÉRI LAKÁS

REMEK KILÁTÁS A BUDAI VÁRRA

DÉLKELETI FEKVÉSŰ, VILÁGOS ÉS JÓL SZIGETELT

Eladásra kínálok Rózsadomb városrészen egy 64 m²-es, 2 éve felújított, délkeleti fekvésű, két szintes, összkomfortos lakást, egyedi bővítési lehetőséggel.

HÁZ
Az 1911-ben, Steiner József által, téglából épült társasház 4 szintes, 66 lakásos. Folyamatosan tisztán- és karbantartott. A ház megtakarítási alappal rendelkezik, aminek egy részét idén biztonsági kamerarendszer kiépítésére használták fel. A lakóközösség jelenleg lift kiépítését tűzte ki célul. A közösköltség 34.000 Ft, amely a ház közös rezsije és a felújítási alap mellett tartalmazza a vízfogyasztást is.

LAKÁS
A 3. emeleti, 64 m²-es lakás délkeleti fekvésének köszönhetően a téli hónapokban is világos. Két éve teljeskörűen fel lett újítva. A bukolatokat járólapra és laminált padlóra cserélték, új konyhai gépek kerültek beszerelésre (főzőlap, elektromos sütő, mosogatógép és hűtőszekrény). A lakás jól szigetelt, ablakai árnyékolhatóak és légkondicionálóval felszerelt, így mind télen, mind nyáron kellemes klímájú. A hálószoba a konyhából megközelíthető egy csigalépcsőn keresztül.

BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG
A lakás melletti zárható padlástér részben vagy egészben megszerezhető a háztól, amely egyedi bővíthetőségi lehetőséget biztosít, nagyon kedvező Ft/m² áron.

KÖRNYÉK
A ház a Rózsadomb festői kilátású környezetében helyezkedik el. A Margit körút a 91-es, 191-es, 291-es és az éjszakai 931-es busszal percek alatt megközelíthető, melynek megállója a ház előtt áll. Gépkocsival az önkormányzattól megváltott éves díj ellenében a környező utcákban lehet parkolni.

KIKNEK AJÁNLOM
Azoknak az elsősorban fiatal vásárlóknak, akik kedvező fekvésű, remek kilátással rendelkező lakást, és tartós, komoly potenciállal bíró befektetést keresnek. A lift kiépítése, illetve a lakás padlástérből való bővíthetősége hosszú távon komoly értéknövelő tényező lehet azoknak, akik élnek a lehetőséggel.

További kérdéseikkel várom megtisztelő megkeresésüket!

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020