Budapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobásBudapest lakás eladó, 4+1 szobás
Budapest lakás eladó, 4+1 szobás
77 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 4+1 szobás
Budapest lakás eladó, 4+1 szobás
77,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
ReferensBeluch Marcell
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 4+1 szobás

65 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

P20517

I.KERÜLETBEN, 65m² NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ!

A lakás elrendezése kiváló, gondos belsőépítész tervek alapján valósult meg, ahol a használhatóság ugyanolyan fontos szempont volt mint az esztétikai megjelenés. A tervező ügyesen hangolta össze az elegáns stílusjegyeket a modern berendezéssel.

Már a bejárattól hívogat az utcai oldalra nyíló, rendkívül tágas, napfényes, kellemes hangulatú étkező-konyha-nappali hármasa, mely ideális helye a családi, baráti összejöveteleknek, a közösségi eseményeknek. Innen nyílik a kényelmes hálószoba, mely külön gardróbszobát kapott. Itt rengeteg beépített szekrénynek alakított ki a tervező helyet, és ablakkal is rendelkezik, így a reggeli készülődés igazi élmény ebben a helyiségben. Az udvari traktusban kapott helyet a másik szoba, mely rendkívül csendes, így remek hely az elvonulásra, ideális dolgozó szobának, vagy gyerekszobának. A folyosóról nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, mely burkolataival, a választott szaniterekkel teljes összhangban van a lakás többi részével.

A fűtést elektromos kazánnal működtetett zárt körű vizes padlófűtés biztosítja, a melegvizet szintén elektromos kazán.

A modern, vadonatúj, konyhabútor tartalmazza a beépített hűtőt, sütőt, főzőlapot, 12 terítékes mosogatógépet és az elszívót is. Kiépítésre kerül a klíma is, hogy a csodás nyári napsütésben is élvezhető legyen ez a napfényes otthon. A beépített bútorok (gépesített konyhabútor és fürdőszobabútor) a vételár részét képezik, a többi berendezés és a dekoráció külön megegyezés alapján elérhető.

  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020