Eladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utcaEladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utca
Eladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utca
91 900 000 Ft
806,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utca
Eladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utca
91,9 M Ft
806,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 1 244 8124
ReferensHajdu Zsófia
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3+1 szobás lakás Vízivárosban, Budapest, Hattyú utca

114 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

NAGYPOLGÁRI HANGULAT A VÁRNEGYEDBEN!

Eladásra kínálom a Hattyú utcában lévő , nagypolgári stílusú 112nm-es, 3 és fél szobás csodát. Az ingatlan sajátossága a nagy terek ahol a család szines napokat tud eltölteni, kellemes hangulatban. A lakásba lépve egy előszoba fogad minket amiből jobb kéz felől a félszoba nyílik bal kéz felől pedig egy wc és egy kamra lett kialakítva. A félszobában gyermeke teljes mértékben élvezheti az önnállóság élményét de kiválóan kialakítható dolgozó szobának is. Emellett található a közös konyha mely a régi idők hangulatát idézik, mai stílusnak megfelelő ám de rusztikus fa konyhabútorral. A konyhából nyílik egy kis erkély. A lakás teljes mértékben körbejárható, igény szerint a tereket el lehet választani de hát miért is tennénk hisz a robosztus ajtók teljes mértékben biztosítják az elszeparáltságot. A hallból a nappaliba jutunk amiből egy nagyobb erkély nyílik. A reggeli kávé a dolgos napok elindítója, amit kiűlve a teraszra fogyaszthatunk el. A nappaliban egy zongora is helyet kapott, komoly zene kedvelőinek és Zongoraművészek nagy örömére! A lakásban 2 egyforma méretű háló van .A hallból is bejárható szoba felől nyilik a kádas fürdőszoba.
Azoknak a családoknak ajánlom akik szeretnék a nagycsaládi hangulat a hétvégi bújocska érzését újra átélni.
Befektetésnek is kiváló döntés, akik szeretnék a régi hagyomány őrző stílust a modern kor designe-val ötvözni.

Amennyiben szeretné megélni az OTTHON MELEGÉT vagy csak kíváncsi a NAGYPOLGÁRI hangulatra, hívjon fel és járjuk be együtt az ingatlant!

91900000 Ft

Referencia szám: LK524460

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021