Budaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcábanBudaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcábanBudaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcábanBudaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcábanBudaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcábanBudaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcábanBudaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcában
Budaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcában
81 000 000 Ft
686,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcában
Budaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcában
81 M Ft
686,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budaörs eladó új építésű lakás a Torockó utcában

118 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Új építésű lakás eladó most épülő, kétlakásos társasházban Budaörsön, Kamaraerdőn.
Csendes, családi házas környezet, ugyanakkor autóval és tömegközlekedéssel is rövid idő alatt elérhető Budapest és több autópálya.
Az épület modern, skandináv stílusú lesz. A lakás kétszintes: a földszinten nagy nappali-konyha-étkező (terasszal), előszoba és WC-mosdó, valamint garázs, az emeleten 3 szoba, 2 fürdőszoba és erkély található. A belső burkolatok, elemek egyedi megállapodás alapján választhatók.
Várható befejezés 2019. 06. 30. Fizetési ütemezés: 20% induló részlet, majd a műszakilag befejezett szakaszok után további 10...30 % részletek.
Vevőinket kedvezményes hitelekkel, teljes körű hitelügyintézéssel is segítjük. Az adásvételi szerződés megkötéséhez szakértői segítséget nyújtunk.
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing- lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, az adásvételhez kapcsolódó ügyek teljes körű intézésével! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018