Lakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteresLakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteres
Lakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteres
60 000 000 Ft
705,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteres
Lakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteres
60 M Ft
705,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budaörs, az Orgona utcában, 85 négyzetméteres

85 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budaörs-Törökugrató nyugati lejtőjén, két lakásos társasház alsó (MFszt.), 85 nm + 12 nm teraszos, duplakomfortos, újszerű lakása eladó.

Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból, 3 szeparált hálószobából, egy fürdő-WC-ből és egy szeparélt WC-ből, ill. egy kamrából áll.
Minden helyiségben 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre, a tető és a homlokzat (10 cm dryvit) szigetelt, a fűtésért és a meleg víz ellátásért új gázkazán felel, radiátoros hőleadókkal.

A nappali előtt egy 12 nm-es terasz található, melyről szép kilátás nyílik a környező vidékre. A sok ablaknak köszönhetően a lakás a szép világos, térszervezés kiváló.

A domborzati viszonyoknak köszönhetően az épületnek még a legalacsonyabb pontja - a garázs és tárolók is - az utca szintje fölött helyezkednek el, így nem kell tartani a felszíni vizek károkozásától.

Ehhez a lakáshoz egy autós garázs, egy tágas tároló, két autó számára felszíni parkoló, és a ház előtt és mögött kizárólagos használati jogú, szeparált kertrész tartozik, melyek a vételár részét képezik.

Az ingatlan kulcsrakész árába a konyhabútor is beletartozik. 2020 szeptember 1-től költözhető, ideiglenesen lakott.

További információért keressen bizalommal!

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020