Budakalász, cím nincs megadva
Budakalász, cím nincs megadva
58 960 000 Ft
670 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
59 M Ft
670 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8516
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensNagy Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budakalász, cím nincs megadva

88 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

MOST MÉG BEVEZETŐ ÁRON, A PROJEKT LEGJOBB LAKÁSA!

Eladó Budakalász központjában, kitűnő közlekedésű, de gyönyörű zöld környezetben, egy 4 szobás, erkélyes, panorámás, 88nm-es, földszinti (a domborzati viszonyok miatt, a nappali és az erkélyek az 1. emelet magasságában vannak) új építésű lakás. Várható átadása 2020 első féléve.

A lakópark 4 lakóháza (melyből a D épület liftes) színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít érdeklődői számára, akik az agglomeráció zöldövezeti részén keresik leendő otthonukat. Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtek arra, hogy a lakások szépen benapozottak legyenek és emellett minden lakás egy vagy több erkélykapcsolattal, illetve kertkapcsolattal rendelkezzen.

Lakások 30 nm-től 91 nm-ig találhatóak, változatos elrendezéssel és sokszínű belső elosztással. Megtalálhatóak a kis, egy-másfél szobás lakások, amik jól kiszolgálják az egyedülálló és a fiatal párok keresését, de talál magának lakást az is, aki panorámás lakást keres.
A lakások kulcsrakész állapotban, magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra. A belső felszereltség tekintetében lehetőség van a burkolatok kiválasztására színben, minőségben, megadott keretek között.

A beruházónak fontos, hogy a projekt a legmodernebb technológiákat ötvözze a környezetébe tökéletesen illeszkedő, esztétikus megoldásokkal, így a lakópark építői a fenntarthatóságot is jól szolgálják, ezáltal a lakások tulajdonosai is elmondhatják ezt majd magukról!

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs és tároló vásárlására is, azonban ez nem kötelező! A teremgarázsok 3 M Ft-ba kerülnek (az udvari beállók 2,5MHUF), a tárolók 600.000 Ft /db áron kerülnek értékesítésre. A tárolók 2,2-2,3 nm közötti nagyságúak, szabadon választhatók, amíg a készlet tart!

Referencia szám: LK467367

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019