Eladó lakás, Üröm a Sajtár utcában, 4+1 szobás
Eladó lakás, Üröm a Sajtár utcában, 4+1 szobás
79 900 000 Ft
644,4 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
79,9 M Ft
644,4 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 228 3732
magánszemélyPilisi Andor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Üröm a Sajtár utcában, 4+1 szobás

124 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Üröm egyik legszebb részén kínálom eladásra ezt a 124 m2-es családi házat. A ház egy őrzött lakópark területén található. Egy két lakásos ház felső önálló szintjét kínálom eladásra amihez önálló szeparált kert és egy teljesen önálló bejárat és garázs is tartozik. Ez a ház felső szintje ami a bejárat felől nézve földszinti. A ház felső toronyszobája és annak csúcsa már a település központjából jól kivehető.
A ház 2003-ban épült a fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja. Az épület 38-as Porotherm téglából készült melyet 5cm-es dryvit szigeteléssel láttak el. A ház 124m2-es. Belépve egy tágas előszoba található, jobb kéz felől egy kis kamra, bal kéz felől pedig egy beépített, tágas konyha nagy pult felületekkel, beépített indukciós főzőlappal és egy légkeveréses sütővel. Tovább haladva jobb kézre esik egy hatalmas fürdő, önálló kerek káddal és egy zuhanyzóval. Az előszoba és a nappali között étkezőnek kialakítható rész található ami csempézett így jól elkülönül a nappalitól. A nappaliból gyönyörű kilátás található amit jobban megcsodálhatunk kilépve a hatalmas 56m2-es teraszra. Továbbá még 2 teljes szoba is nyílik belőle, az egyik szobában egy óriás beépített szekrénnyel nagy ablakokkal. A másik szoba tulajdonképpen tükörképe az előzőnek,csak szekrény nélkül. Jobb kéz felől még egy fél szoba is található ami akár gardróbbá is átalakítható. Továbbá van még egy toronyszoba is ami szintén önálló szobaként is használható (a meredek lépcsőt gyerekek is könnyedén megtudják tanulni használni.) A garázsban egy rövidebb autó elfér,de a félszobát át lehet alakítani ezzel meghosszabbítva a garázst egyúttal közvetlen bejáratot biztosítva a házba.A garázs is fűtéssel rendelkezik.
Amennyiben ön is szeretne egy békés,de még is biztonságos zöld övezetbe költözni Budapesthez nagyon közel akkor ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget.

Az ingatlan ára 79,9M Ft.

Ingatlanosok kérem ne keressenek.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • déli tájolás
  • Tulajdonostól
  • erkély: 56 m2
  • parkolás garázs

Fix törlesztő részlet, kiszámíthatóság, biztonság és kedvező kamat: a Fundamenta Lakáshitel előnyei. Ráadásul, ha most legalább 4 millió Ft-ot igényelsz, 72 000 Ft-os egyösszegű jóváírást kaphatsz! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019