Eladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utcaEladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utca
Eladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utca
65 500 000 Ft
550,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utca
Eladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utca
65,5 M Ft
550,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 455 6730
magánszemélySárosi-Holló Orsolya
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 4 szobás lakás Üröm, Patak utca

119 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

TULAJDONOSTÓL ELADÓ!ELADÓ Üröm központi részén, mégis csendes mellékutcájában lévő ház alsó, kertkapcsolatos lakása.

A lakás 2008-ban belülről teljes körűen fel lett újítva. A felújítás során kiváló minőségű anyagok kerültek felhasználásra, ezek és a ház környezeti adottságai teszik rendkívül elegánssá a belső teret, térérzetet. A házrész 2011- ben külső 10 cm –es dryvit szigetelést is kapott!

A lakás utcaszintjén található az előszoba, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, külön wc és egy dolgozószoba és egy mosókonyha is. A nappaliból és a dolgozó szobából is közvetlen kijárat nyílik a 36m2-es, örökpanorámás teraszra. Az élhető méretű terasz nagycsaládi kiváló összejövetelek megtartását is lehetővé teszi, és a gyerekek számára is élvezhető méretű helyet nyújt a játékra. A teraszra sehonnan nem lehet rálátni, teljesen intim. A lakás elegáns belső stílusát még a teraszról élvezhető kilátás és madárcsicsergés teszi igazán egyedivé.

A nappaiból elegáns, fából készült lépcső vezet le az alsó szintre, ahol két hálószoba és egy fürdőszoba (wc-vel) szoba található. A lenti szobák közvetlen kertkapcsolatosak. A lenti szint klímáját tekintve szuper, kellemes hőérzetet biztosít még a legmelegebb nyári időszakban is.

A lakás fűtését és melegvíz ellátását cirkó fűtésrendszer biztosítja, a fenti szinten radiátorok az alsó szinten pedig a radiátorok mellett padlófűtés működik.

A lakáshoz több, a kertből megközelíthető tárolóhelység tartozik, mely kerékpárok, kerti szerszámok, autógumik tárolására alkalmas!

Infrastruktúra:

Infrastruktúráját tekintve is kiváló, Üröm központja gyalogosan is pár perc alatt elérhető, ahol közért, hentes, zöldséges, iskola, óvoda, posta is található, szintén néhány perc sétára található az ürömi Egészségház, gyógyszertár és a nyáron megnyitot Lidl. A két-három perc sétával elérhető a buszmegálló, ahonnan 20-25 perces utazással az Árpád-hídhoz is könnyedén eljuthatunk.

Extrák

Riasztórendszer, külső redőnyok ( a nappaliból motorosan vezérelhető)

A terasz felett motorosan vezérelhető napernyő, vízkiállás!

Sok nagyméretű beépített szekrény

  • gáz (cirko)
  • délnyugati tájolás
  • Tulajdonostól
  • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019