Alacsony rezsi
Lakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteres
Alacsony rezsi
Lakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteres
37 499 000 Ft
585,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteres
Lakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteres
37,5 M Ft
585,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 227 2575
ReferensNémeth József
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Tatabánya, 64 négyzetméteres

64 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Ha szeretne egy nagyon jó fekvésű, panorámás lakást, egyedi mérőórás fűtéssel, amit külön igénye szerint bármilyenné formálhat, akkor ne keressen tovább!
Tatabányán, Cseri lakóparkban 64nm-es egyedi mérős tégla lakás Eladó! Egy négy szintes épület harmadik emeletén található ez igényes lakás! A ház építési éve 2008-ban volt. A lakás amerikai típusú Nappali-konyha-étkező, két különnyíló hálószoba, előszoba és fürdőszobából áll. A nappali átalakítva lett, innen lett leválasztva két fél szoba, (7 és 6nm) de tetszés szerint vissza állítható az eredeti állapotra és egy tágas nappali kapunk. A szobák laminált parkettázottak a többi helységek járólaposak. Az összes ablak korszerű műanyag, redőny és szúnyoghalóval ellátott. A lakás fűtése házközponti, gáz, egyedi mérőórával felszerelt, így nagyon kedvező a rezsi költsége. A ház szigetelve van. Közös költség 1100Ft amely a takarítást, szemét szállítást és ház biztosítást tartalmazza. Saját tároló és mélygarázsban beálló van amelyeknek irányára darabonként 3M Ft-int.
Extra lista, amely a vételár részét képezi: konyha bútor, kerámia lapos tűzhely, pára elszívó, be épített bútorok, fürdőszoba szett maradnak. Igény esetén a többi bútor megbeszélés tárgyát is képezheti! Közelben iskola, üzletek,(Lidli, a Spar, a Müller, és az Aldi ) orvosi rendelő, gyógyszertár, vasút és buszmegálló sétálva 5 percre, autópálya felhajtó 2percre.Iskola szemben az út túloldalán, az állomás 12 perc sétára van!
További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Irányár, Kérem, tegyen ajánlatot!
Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér.
Azonosító:101305

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021