Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteresLakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteres
Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteres
24 900 000 Ft
607,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteres
Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteres
24,9 M Ft
607,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 399 4363
ReferensNagy István
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 41 négyzetméteres

41 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


JÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ VILÁGOS TÉGLALAKÁS ELADÓ !
Mosonmagyaróvár egyik exkluzív lakóparkjában, a Mediterrán-lakóparkban, csendes, forgalommentes zsákutcában, eladó egy 2007-es építésű, 41 nm hasznos alapterületű, nappali + fél szobás, franciaerkélyes, 1. emeleti társasházi téglalakás. Amennyiben megtekintené, ezt a sok lehetőséget magában rejtő kis lakást, kérem keressen, akár hétvégén is .
LAKÁS:
A dél-keleti fekvésű, világos, jelenleg bútorozatlan lakás, átlagos állapotú . Helyiségei: előszoba, amerikai konyha , nappali, hálófülke, fürdő, wc. Fűtése új kondenzációs gázkazánnal történik, radiátoros hőleadással, a nyílászárók műanyagok, a burkolatok laminált parketta és járólapok. A konyhablokk még tovább bővíthető .
Az ingatlan több oldalról is körbefűtött , valamint szigetelt, ezért a fűtési költség minimális. A lakáshoz tartozik, a társasház melletti területen , egy saját parkolóhely, mely éjszakánként sorompóval lezárt , valamint rendelkezésre áll egy biciklitároló és egy közös tárolóhelyiség is.
A lakást ajánlanánk életkezdő fiataloknak és az első emeleti elhelyezkedése miatt idősebb generációnak is, de akár befektetésnek is kiváló lehetőség.
HÁZ:
A 7 lakásos társasház, földszinti és két lakott szinten. 4 lakás az első emeleten , 3 lakás a második emeleten található, a földszinti részt irodák és üzletek foglalják el. A társasház egy elektromos kapun keresztül közelíthető meg, kizárólag csak az ott lakók részére engedélyezett a bejutás. Kulturált, világos, tiszta lépcsőház és igényes lakók jellemzik a társasházat.
KÖRNYÉK:
Mosonmagyaróvár zöldövezeti részén fekszik, de gyalogosan minden fontosabb infrastrukturális létesítmény, mint óvoda, iskola, posta, élelmiszerboltok, orvosok, gyógyszertár könnyedén elérhetők.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021