Miskolci lakás eladó, 37 négyzetméteres, 1+1 szobás
Miskolci lakás eladó, 37 négyzetméteres, 1+1 szobás
13 950 000 Ft
377 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
14 M Ft
377 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 70 586 5472
magánszemélyLakás tulajdonos
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Miskolci lakás eladó, 37 négyzetméteres, 1+1 szobás

37 m2alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Békés sziget az Avas szívében: stílusos, fiatalos, egyedi lakás új, igényes tulajdonosát várja.

Eladásra kínálom Miskolcon az Avas szívében liftes társasházi 1. emeleti 1,5 szobás, erkélyes, saját tulajdonú, exkluzív, tehermentes 1/1-es tulajdoni hányadú ingatlanomat.
Frekventáltsága mellett, mégis a városi forgalom nyüzsgő zajától védetten, a fák között, füves, parkos területtel övezett; környezete gondozott.
A lakóközösség barátságos, a ház megbízott közös képviselője alapos, ügyel a rendre.
Buszmegállóhoz, orvosi rendelőhöz, óvodához, általános iskolákhoz és középiskolákhoz pár percre, egyetemhez 10-15 perc sétára található. Élelmiszerüzletek, hús-, zöldség-, dohányáru, éjjel-nappali boltok, drogéria is a közelben.

A ház teljesen szigetelt, a lakás műanyag nyílászárókkal, a fűtőtestek egyedi mérőórával ellátva.
A nyílászárók ablaküvegeit 2019-ben lecseréltettük kiemelkedő minőségű hőszigetelő és napvédő tulajdonságokkal rendelkező, kriptongázzal töltött ‘Superglas’ típusra. Ez az első osztályú üvegszerkezet télen bent tartja a meleget, így ekkor a fűtés bekapcsolása nélkül is átlagban 24 fok van a lakásban, plusz középső lakás révén mindegyik oldalról kapja a meleget.
A fűtésszámla is csökkent,- ebben az időszakban nem lépte túl a havi 5-6000 Ft-ot, -ennek kb. a fele a mindenkor fizetendő alapdíj.
Nyáron speciális védőrétegének köszönhetően hűvöset biztosít (ehhez hozzájárulnak még a felszerelt fényvisszaverő árnyékolók). Ezen kívül jelentősen javítja a levegő minőségét; akadályozza a városi szmog, (por, pollen, káros hatású gázok) bejutását és szinte teljesen lecsökkenti a zajszintet. Nemcsak az otthonuk tiszta levegőjére vágyóknak, hanem az allergén anyagokra érzékeny, légúti allergiában szenvedők részére is különösen jót tesz.

A felújítási munkálatok igényesek, gondosak, ellenőrzöttek; - nemcsak a fotókon látottakra, hanem a nem látható dolgokra is vonatkoznak.
A festés-mázolás friss, tisztasági festés sem szükséges. A fürdőszoba minőségi anyagokkal beépített, felszerelt. A konyha berendezése egyedi tervek alapján méretre készíttetett, a praktikumra és a stílusra egyaránt törekedve. Derékkímélő magasságú, strapabíró, könnyen tisztítható konyhapulttal és a teret jól kihasználó, kézreálló rakodó és tárolóhelyekkel.
Víz, villany, szennyvíz szerelvények cseréje vadonatújra megtörtént.
Az enteriőrön designer keze nyoma megtalálható, mint, ahogy a hangulatos erkélyen is, ami tágasabbá teszi a nappalit.
Harmóniát, művészetet kedvelő, rendet tartó emberek lévén nemcsak a funkcionalitásra figyeltünk, hanem szeretettel, törődéssel átható életérzést teremtettünk. Igazi otthont, ami nemcsak a kényelmet, a felfrissülést szolgálja, hanem ahol jó érzés lenni.
A szabadidőt kint töltőknek: napi sportolásra: uszoda, sport-tenisz pályák, bicikliút gyorsan megközelíthetőek. A miskolctapolcai strand- és barlangfürdő, avasi arborétum, a kilátó parkja, pincesora is könnyen elérhető, remek kikapcsolódást nyújthat.

Csak komoly elhatározású, készpénzzel rendelkező érdeklődők keressenek telefonon hétköznap 15-19 óra között!
A költözés rövid időn belül megoldható.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019