Lakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteresLakás eladó Győr, 50 négyzetméteres
Lakás eladó Győr, 50 négyzetméteres
31 800 000 Ft
636 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Győr, 50 négyzetméteres
Lakás eladó Győr, 50 négyzetméteres
31,8 M Ft
636 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 70 942 3277
ReferensNémeth Szilárd
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Győr, 50 négyzetméteres

50 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Győr, Ménfőcsanak, 50,1 nm-es, felújított, erkélyes téglalakás a 2. emeleten, kerthasználattal eladó.

Győrben, Ménfőcsanakon található ez a 2005-ben épült azonban 2017-ben felújított, remek kialakítású és napfényes téglalakás.

A lakás alapterülete 50,1 nm amelyhez egy 3,95 nm-es erkély is tartozik.

A társasház külső része, falazata a 2005-ben elvárt 5 cm-es szigeteléssel rendelkezik. A 2 rétegű műanyag nyílászárókat redőnyökkel és szúnyoghálókkal látták el, a hálószobában Schindler márkájú tetőtéri ablakok találhatóak reluxával felszerelve.

A társasház lifttel nem rendelkezik. A lépcsőház tiszta és rendezett. A parkolás ingyenes és közvetlenül a ház előtt lehetséges.

A lakás belső elrendezése tökéletes, valóban praktikus kialakítású. Mindkét szobában valamint az előtérben is található beépített szekrény így egy percig sem kell azon gondolkodnia, hogy hova fogja majd rakni a család ruháit.

Az amerikai konyhás, klímával felszerelt nappaliban egyetlen háziasszonyoknak sem lehet oka a panaszra hiszen a gépesített konyhában a mosogatógépet leszámítva minden rendelkezésre áll úgymint elektromos indukciós főzőlap, elektromos sütő, Cata páraelszívó berendezés továbbá számos tároló illetve pakolóhely. Mindemellett a konyhában még egy 4 fős étkező is helyet kapott.

A lakás bútorzata az eladási ár függvényében megegyezés tárgyát képezi. A beépített bútorok (konyhabútor, a 3 beépített szekrény, klíma) természetesen már az eladási ár részét képezik.

A lakás 3,95 nm-es erkéllyel rendelkezik amely a gyerekszobából közelíthető meg.

A fűtést illetve a melegvíz ellátást gáz-cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással.

A toalett és a fürdőszoba egymástól külön helyiségekben helyezkednek el. A fürdőszobában egy hangulatos sarokkád került beépítésre.

A közös költség havonta 8000 forint amely már a szemétszállítás díját is tartalmazza.

Az osztatlan közös tulajdonban lévő kert hozzávetőlegesen 500 nm-t tesz ki amelyet Ön kedvére használhat. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy közös használatú tároló illetve egy biciklitároló is.

A kiköltözés időpontja megegyezés tárgyát képezi, adott esetben 2022 tavaszáig bezárólag az ingatlan visszabérlése is szóba jöhet.

A lakás közelében több park valamint számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre. A közelben mindent megtalál amire a hétköznapokban szüksége lehet úgymint bolt, általános iskola, bölcsőde, óvoda, gyógyszertár, buszmegálló, posta. IDEÁLis választás azok számára akik szuper közlekedés mellett mégis nyugodt környéken szeretnének lakni.

Az IDEÁL Ingatlaniroda az ingatlanok értékesítése és bérbeadása mellett teljes körű szolgáltatást kínál:

- Teljes körű díjmentes hitelügyintézés.
- Bankfüggetlen tanácsadás.
- Lakástakarék beszámítása.
- Energetikai tanúsítvány készítése.
- Ügyvédi szerződések.
- Jogi tanácsadás.

Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Az IDEÁL Ingatlaniroda csapata

  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021