Eladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás, Gyöngyös, 3 szobás
Eladó lakás, Gyöngyös, 3 szobás
19 950 000 Ft
302,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Gyöngyös, 3 szobás
Eladó lakás, Gyöngyös, 3 szobás
20 M Ft
302,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 424 5463
ReferensNádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Gyöngyös, 3 szobás

66 m2alapterület
3szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Referens: NKEN/83668
Gyöngyösön, a strand közelében körpanorámás 3 szobás 10. emeleti tehermentes panellakás eladó. A ház lifttel, jó lakóközösséggel rendelkezik, a lakás jó elosztású, a szobák tágasak és világosak. Pár éve nagyobb felújításon esett át, amikor az összes helyiség burkolása, vezetékcsere, a fürdőszoba-WC, konyha teljes felújítására is sor került. A szobák külön bejáratosak. A nappali nagy erkélyéről, valamint a konyha és mindkét hálószobából gyönyörű körpanoráma tárul elénk. Az erkély és a közlekedő beépített szekrényeiben a tárolás egyszerűen megoldható, de tartozik a lakáshoz egy 18 négyzetméteres saját tároló is.
A lakás klimatizált, akadálymentesített, a nyílászárók redőnyözöttek, az erkély is redőnnyel ellátott, tehát a tél hidegtől és a nyári melegtől védett, de maga a társasház már kívülről 10 cm-es hőszigetelt réteggel ellátott. A fürdőszoba kádas megoldású, törölközőszárítóval is felszerelt, a WC külön helyiségben található.
Amennyiben egy nagyon jó elosztású, kellemes meleg otthont szeretne, amire már nem nagyon kell költeni, úgy ebben a lakásban ezt megtalálhatja, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 10.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019