Eladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobásEladó lakás Gyöngyös, 3 szobás
Eladó lakás Gyöngyös, 3 szobás
28 900 000 Ft
340 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Gyöngyös, 3 szobás
Eladó lakás Gyöngyös, 3 szobás
28,9 M Ft
340 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 424 5463
ReferensNádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Gyöngyös, 3 szobás

85 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Referens: NKEN/82757
Gyöngyösön a belváros szívében, közvetlenül a piac szomszédságában három szobás, 85 négyzetméteres, első emeleti polgári lakás eladó. A társasház négy lakásos, ebből kettő üzletté van alakítva. A lakás feletti tetőtérből akár 65 négyzetméteres lakást lehetne kialakítani a szétosztást követően, ennyivel bővíthető. Az udvarba akár kocsival is be lehet állni, de egy tágas tároló is tartozik még a lakáshoz, ami az udvaron található.
A lakás nemrégiben lett felújítva, ebben falak áthelyezése, minden vezeték cseréje, a konyha-étkező, a fürdőszoba felújítása, festés, led világítás kialakítása értendő. Az ablakok hagyományosak, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, szándékosan nem lettek cserélve, mivel a lakás energetikai értékei nem igényelték.
A szobák, a folyosó és a tágas nappali parkettával burkoltak, a fürdőszoba, konyha-étkező padlólapos.
Az előszobából a lakás akár körbe is járható a nappalin, valamint a konyhán és az előszobán keresztül, de a szobák teljesen külön bejáratosak. A stílusos konyhabútor a vételár részét képezi, az árban benne foglaltatik. A fürdőszoba kádas megoldású, egyedi, színátmenetes napsárgára készíttetett káddal, mosdóval, csodálatos meleg hangulatúvá varázsolja a fürdőszobát. A fürdőszobabútor szintén az árban benne van. A fürdőszobával egy légtérben ugyan, de egy üvegfallal leválasztva van a WC. A nappalit beépített ledes világítás, beépített gardrób szekrény és tágas tér jellemez, innen folyosóról jutunk el a két hálószobába, valamint a fürdőbe.
A lakás hangulatos és stílusos, akár majdnem a duplájára bővíthető nem túl nagy ráfordítással, és habár egy nagyon forgalmas helyen található, mégis hihetetlenül csendes. A fűtés kondenzációs gázkazánról működik, a falak 50 cm-es vastag téglafalak, úgyhogy energetikailag a lakás fenntartása gazdaságos. A társasház külső felújítása egy hónapon belül történt.
A lakáshoz ingyenes parkolási lehetőség is tartozik.
Ára minimálisan alkuképes, jöjjön, nézze meg és szeressen bele!

  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020