Dorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladóDorog 3 szobás lakás eladó
Dorog 3 szobás lakás eladó
23 000 000 Ft
267,4 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Dorog 3 szobás lakás eladó
Dorog 3 szobás lakás eladó
23 M Ft
267,4 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 20 524 2179
ReferensCsányi Erzsébet
Telefonálok

Eladó lakás
Dorog 3 szobás lakás eladó

86 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Dorogon a Mária utcában két külön helyrajzi számon szereplő társasházi tégla lakás. A 70nm 2 szobás lakás összközműves és összkomfortos, a 16 nm komfort nélkülli.A nagyobb lakáson a tetőlécek cserélve lettek illetve a rossz cserepek is. A fürdőszobában a víz és csatorna vezeték cserélve lett, de korszerűsítve nem lett a fürdőszoba, még régi fa tüzelésű bojler is benne van, de most már villany bojler adja a meleg vizet..A szomszédos építkezés miatt, repedések találhatóak az épületben, de ezek a szomszédos épület elkészülte óta (4év) nem nőttek.
A ház utcafronti része az ajtóig szigetelve lett, illetve a hátsó fal is tálcás módszerrel. A ház fűtése gázzal és fatűzelésű kátlyhával is lehetséges, mindkettő üzemel, a gázkazán nemrég lett felülvizsgálva, radiátoros hőleadással. A konfortnélküli ingatlanban kémény van, csak vissza lett bontve cserépig. Régen boltként és raktárként üzemelt. Új vízvezeték és vízóra akna került kialakításra 2 éve a Szent László utca felől. Az ingatlan tehermentes, tulajdoni viszonyok rendezettek. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant várom hívását.

  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022