Eladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobásEladó lakás, Debrecen, 2 szobás
Eladó lakás, Debrecen, 2 szobás
32 800 000 Ft
575,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Debrecen, 2 szobás
Eladó lakás, Debrecen, 2 szobás
32,8 M Ft
575,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Debrecen, 2 szobás

57 m2alapterület
2szoba
panellakás
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Újkerti városrészben, a Füredi úton, a McDonald’s mögötti épület sorban, harmadik emeleti, 57 m2-es, 2 szobás, étkezős,erkélyes, mértfűtéses lakás eladó.

A környék minden tekintetben kiváló, néhány perces séta távolságban minden, a hétköznapokhoz szükséges üzlet és szolgáltatás elérhető. Óvoda, iskola, kisebb-nagyobb élelmiszerboltok, akár a malomparki bevásárlóközpontok és piac, de még a kettes villamos megállója is. Buszjáratok megállója a közvetlen közelben. Befektetési céllal vásárlók számára egyrészt az Agrártudományi Egyetem szomszédsága jelenthet fontos szempontot. Az épület ahol a lakás található, egy tízemeltes panelépítésű ház.
Az eladásra kínált ingatlan a harmadik emeleten található, csendes, és zöldövezetre néző ablakokkal és erkéllyel.

Az 57 m2-es lakótér kimondottan praktikus elrendezésű. Szobái tágasak, jól berendezhetőek, a fürdő és a WC egymástól külön helyiségben, az előszoba tágas. A lakótér központi helyisége az étkező, ami közösségi térként szolgál. A konyha jelenleg az étkezőből nyíló külön helyiségben, de minimális ráfordítással az étkezővel egy légtérbe nyitható, így a tér jelentősen megnövelhető, a kényelmesebbé és jól kihasználhatóvá tehető.

A két szoba közül a nagyobbikhoz tartozik egy normál méretű erkély, ami keleti irányba néz, a másik szoba ablakával egyetemben. A konyha és az étkező északra, a belsőpark zöldjére és fáira, valamint egy új játszótérre néz.

A társasház fejlesztés előtt áll. Megkezdték a teljes külsőhomlokzat szigetelési munkálatait, amit a lift cseréje, és a lépcsőház felújítása fogkövetni.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, rövid határidővel birtokba vehető.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022