Eladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobásEladó, Debrecen, 2 szobás
Eladó, Debrecen, 2 szobás
30 800 000 Ft
570,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó, Debrecen, 2 szobás
Eladó, Debrecen, 2 szobás
30,8 M Ft
570,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Debrecen, 2 szobás

54 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Belvárosban, a Vásáry István utca elején, háromemeletes, magas tetős, téglaépítésű társasházban, 54 m2-es, 2 szobás, étkezős konyhás, gázkonvektor fűtésű, befejezésre váró felújítási munkálatokkal eladó.

A környezet teljes mértékben magában hordozza a belváros minden előnyét és komfortját. Közvetlen közelben minden szükséges üzlet és szolgáltatás elérhető. Villamosok, buszok megállója a Piac utcán, de még a trolik megállója is rövid sétál elérhető.

A társasház az 1950-es években épült, háromemeletes, magas tetős ház, ami azt jelenti, hogy a lakószintek fölött egy padlástér is található. Szintenként mindössze három lakás van.

Az eladásra kínált ingatlanban megkezdték a felújítási munkálatokat. A teljes elektromos rendszer, a víz és szennyvíz rendszer cserélve lett. Az áram esetén teljesítménynövelés történt, 32 A teljesítményre. Az új külső nyílászárók, beépítésre kerültek, a bejárati ajtó egy biztonsági acél ajtó lett. A belső nyílászárók ugyancsak beépítésre kerültek. A falak elő lettek készítve a festésre, valamint burkolásra.

Tájolását tekintve a konyha és az egyik szoba észak felé, a társasház mögötti területre, a másik szoba déli irányba, a Vásáry utca felé néz.

A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a közös költség 7.020 Ft., a téli gázfogyasztás kényelmesen az átlag alatt tartható.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettet, a tulajdoni lap tehermentes.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023