Eladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobásEladó lakás Debrecen, 2 szobás
Eladó lakás Debrecen, 2 szobás
45 000 000 Ft
957,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Debrecen, 2 szobás
Eladó lakás Debrecen, 2 szobás
45 M Ft
957,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Debrecen, 2 szobás

47 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Klasszikus Nagyerdei városrészben, a Lisznyai utca elején, a Simonyi utcától egy szempillantásra, zárt udvaros társasházban, harmadik emeleti, 47 m2-es, 2 szobás, erkélyes, gázkonvektor fűtésű, máris költözhető állapotban lévő lakás, udvarra autóbeállási lehetőséggel eladó.

A környékkel kapcsolatban nincs mit vitatni, csend és nyugalom, néhány perces séta csupán a Nagyerdő. Ugyancsak gyorsan elérhető az egyetemi főépület, vagy villamosra szállva a belvárosba is rövid időn belül eljuthatunk.

A társasház háromemeletes, rendezett, a lakók figyelnek a békés együttélés szabályaira. Az eladásra kínált lakás a keleti oldalon található, minden ablaka légvonalban, a Simonyi utca felé néz.

A 47 m2-es lakótér magába foglal egy nagyméretű szobát, egy félszobát, ami a mostani határszámok tekintetében egész szobának minősülne. A közlekedő folytatásában egy konyhát, amihez kapcsolódik egy kis étkező is. Ugyancsak a közlekedőből nyílik egy kis kézi spájz, valamint mögötte a zuhanyzós fürdő, ami együtt van a WC-vel.

A fűtést gázkonvektorok, a használati meleg vizet, vezérelt (éjszakai) áramról működő villanybojler biztosítja.

A lakás teljes felújítása 2001-ben történt, ekkor nyerte el jelenlegi formáját a fürdő, és a konyha is ekkor kapott új köntöst. A külső nyílászárók 2019-ben lettek háromrétegű üveggel ellátott ablakokra cserélve. A klíma 2022 elején került felszerelésre, ami a meleg napokon enyhülést, hűvös napokon az otthon melegét biztosítja.

A rezsi abszolút kezelhető, és kényelmesen az átlag alatt tartható. A közös költség 5.400 Ft. ami magában foglalja többek között, a lépcsőház takarítást, szemét díjat, épületbiztosítást is.

A földszinti szinten van egy közös kerékpár tároló, ahol biztonsággal lehet a kedvenc drótszamarat tárolni.

A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A birtokba adás bármikor megtörténhet, a lakásban lévő bútorok nagy része a lakás tartozékát képezi.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022