Eladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobás
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás
24 900 000 Ft
691,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás
24,9 M Ft
691,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kassai úton, a Főnix Aréna közelségében, a Campustól nagyjából öt perc séta távolságban, 36 m2-es, földszinti, 1 szobás, nagy konyhás, gázkonvektor fűtésű, csendes fekvésű, átlag alatti fogyasztással bíró lakás, egy emeletes, téglaépítésű társasházban eladó.

Környék remek, a hétköznapokban szükséges üzletek és szolgáltatások a közvetlen közelben elérhetőek. Néhány megálló csupán az Árpád tér, de a Fórumhoz is gyorsan be lehet buszozni, vagy trolizni. Autóval a társasház épülete melletti parkolóban lehet parkolni.

A lépcsőház a Kassai úttól távolabb esik, valamint az ablakok is hátsó kertre néznek. Mindennek köszönhetően abszolút nem hallatszik a forgalom zaja.

A társasház épülete körbe szigetelt. A tetőt is a közelmúltban újították fel, ami egy földszinti lakásnál nem égető, de tükrözi, hogy a lakók oda figyelnek a környezetükre, és foglalkoznak a ház ügyeivel.

Az eladásra kínált lakás a lépcsőházon belül köztes elhelyezkedésű, mind két oldalról és felűről is, lakások veszik körül. Alatta pince szint van, ahol van is egy kizárólagos használatú, saját, nagyjából 3 m2 területű pince rekesz is.

A 36 m2-eslakótér praktikus elrendezésű, a konyha tágas, így étkezőként is funkcionál, a szoba nagy és a lakás déli tájolásának köszönhetően világos is. A fürdő zuhanyzós, és magába foglalja a WC-t is. A közlekedőből nyílik egy spájz, ami a jelenlegi tulajdonos számára gardróbként funkcionált.

A legutóbbi munkálatok a külső nyílászárók, és a bejárati ajtó cseréje volt. A jelenlegi állapotát, egy 2007-ben történt nagyobb mérvű felújítás során nyerte el, úgy, mint a fürdő átalakítása és felújítása, a konyha bővítése, konyhabútor cseréje, padló és falburkolatok felújítása és cseréje.

A rezsi abszolút kezelhető, sőt kimondottan alacsony. A közös költség 6.600 Ft., a többi szolgáltatásegyedileg szabályozható és mérhető. A gáz és villanyfogyasztás bőven az átlag alatt tartható.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A birtokba adás, a teljes vételár megfizetésének függvényében bármikor lehetséges.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023