Lakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteresLakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteres
Lakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteres
24 900 000 Ft
638,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteres
Lakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteres
24,9 M Ft
638,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 559 8164
Referensdr. Antalicz Rozália
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Cserkeszőlő, 39 négyzetméteres

39 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Jász-Nagykun-Szolnok megye. Eladásra kínálunk Cserkeszőlőn egy 1+1 szobás 37nm-es 3. emeleti csodás panorámával rendelkező lakást. A házban lift működik. A lakás berendezéssel együtt eladó. A rendkívül alacsony rezsi (3 ezer forint a fűtés) a termálvizes fűtésnek köszönhető. A lakásban klíma lett felszerelve, és a termálvíz szintén rá van kötve a lakásra. Elektromos redőnyök, szúnyoghálós ajtók vannak felszerelve. A lépcsőház zárt, nagyon kulturált, csendes. A közös költség 7 ezer forint havonta. A fürdő, boltok, éttermek 2 perc sétával elérhetőek. Állandó lakhatásra, de akár kiadásra is kiválóan alkalmas, remek befektetési lehetőség. A közelben számos horgászparadicsom is fellelhető a horgászni vágyóknak.
Cserkeszőlő legfőbb vonzereje a gyógyhatású termálfürdő, vize nagy mennyiségű oldott ásványi anyagot tartalmaz, idült mozgásszervi és gyulladásos megbetegedések esetén ajánlott.
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén, a Tiszazugban fekszik a Tisza és a Hármas-Körös között. Nyugati irányban Kecskemét, északra Tiszaföldvár, míg keleti irányban Kunszentmárton a legközelebbi városok. Budapesttől 127 kilométerre, Szolnoktól és Kecskeméttől 45-45 kilométerre található.
Kezdetben a homokba ásott lefolyócsatornához jártak messze földről a reumás és egyéb betegségeikből gyógyulni vágyók. Azóta a település fő vonzereje az alkáli-kloridos és hidrogén-karbonátos hévíz.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

  • összkomfortos
  • geotermikus
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • erkély

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022