Budapest, XXIII. kerület Kertvárosi körútBudapest, XXIII. kerület Kertvárosi körútBudapest, XXIII. kerület Kertvárosi körútBudapest, XXIII. kerület Kertvárosi körútBudapest, XXIII. kerület Kertvárosi körútBudapest, XXIII. kerület Kertvárosi körútBudapest, XXIII. kerület Kertvárosi körút
Budapest, XXIII. kerület Kertvárosi körút
54 900 000 Ft
998,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest, XXIII. kerület Kertvárosi körút
Budapest, XXIII. kerület Kertvárosi körút
54,9 M Ft
998,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 536 8518
ReferensMona Edit
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XXIII. kerület Kertvárosi körút

55 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megfizethető kertvárosi luxus a Fővárosban.

A XXIII. kerület legszebb, zöldövezeti részén már épülő lakások és sorházak magas műszaki tartalommal, Wienerberger Mesterház minősítéssel készülnek. A tervezésnél fontos szempont volt az energiahatékonyság, a fenntarthatóság és a környezetvédelem, ezért minden otthon áramellátását napelemrendszer biztosítja, valamint elektromos, vagy hőszivattyús hűtés-fűtés, kiváló modern hang- és hőszigeteléssel.

Hét féle lakás típus közül választhat, akár egyedül költözne, akár családi fészket keres, megtalálja a tökéletes, kompromisszum mentes otthont. Minden lakáshoz saját, elkerített kertrész, vagy nagy terasz/erkély tartozik. Az átgondolt elosztás, a magas minőségű anyagok és nyílászárók mellett van lehetőség jacuzzi, illetve szauna kialakítására is.

A zárt lakóparkba elektronikus beléptető rendszeren keresztül lehet bejutni, ahol minden lakáshoz kialakításra került saját parkolóhely.

Stabil, megbízható beruházó. CSOK, Babaváró- és egyéb hitelkonstrukciók igénybevehetőek, melyek ügyintézésében hatékony és naprakész segítséget nyújtunk.

Bővebb tájékoztatást és dokumentációt vagy helyszíni bejárást kérhet a hét bármelyik napján. Hívjon bizalommal.

Referencia szám: M218358

  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023