Budapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteresBudapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteres
27 900 000 Ft
404,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteres
27,9 M Ft
404,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 275 2651
ReferensHorváth Sándor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Pesterzsébeten a Tátra utcában, 69 négyzetméteres

69 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Hol az otthon?

Ahol a legjobb. Ahol a mobiltöltődet tartod. Ahol automatikusan csatlakozik az internet. Ahol a szomszéd visszaköszön. Otthon az a hely, ahová kora tavasszal elteszed a télikabátod, ahol a januári árleszállításokkor vásárolt karácsonyi díszeket tárolod a következő karácsonyig.

Ha erre az érzésre vár, most az Öné lehet, ne hagyja elmenni!

20. kerületben, séta távolságra a Tátra téri piachoz kínálom Önnek ezt a 3 szobás 69 nm-es, első emeleti lakást téglaépítésű házban.
Az ingatlan kuriózuma, hogy bár társasház, önálló lekerített telekrésszel rendelkezik, amely a földszintről megközelíthető, és négy család osztozik ebben a zöld oázisban.

A lakás nagyon jó adottságokkal rendelkezik, ezért ajánlom családot tervezőknek, fiatal pároknak, sőt az idősebb generáció képviselőinek is.

Az ingatlan befektetési céllal is kitűnő választás lehet, a környék kedveltsége és infrastruktúrája miatt.
Parkolási lehetőség a ház előtt, ingyenesen.

Pár éve részleges felújításon esett át, amiből a legnagyobb volumen a nyílászárók cséréje volt, ami hő és hangszigetelésű, így a város zaja kint marad, csak úgy, mint nyáron a meleg, viszont télen azt bent tartja,
a fűtésről konvektorok gondoskodnak.

Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!

irányár 27900000 Ft
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK (CSOK) FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!!

Horváth Sándor

Arany fokozatú értékesítő

Mobil:

Email:
CASA FAMILIA Kft.
2360 Gyál, Kőrősi út 86.Referencia szám: LK506435-IT

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020