Eladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobásEladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobás
Eladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobás
56 000 000 Ft
674,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobás
Eladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobás
56 M Ft
674,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Krepuska Géza-telep, Fenyőfa utca, 4 szobás

83 m2alapterület
4szoba
panellakás
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Krepuska Géza lakótelepen belsőudvaros házban 3 lakószobás ingatlan.

Távol a belváros zajától, már-már festői környezetben 1990-ben építették ezeket a házakat, akkor még Alacska lakótelepnek hívták, egy Borsod megyei zsákfalu után.

Telt-múlt az idő, a lakótelep neve megváltozott a Krepuska Géza nevet vette fel a modern magyar fülgyógyászat megalapítója után.
Nem csak a név változott, hanem a lakótelep is szebbé, modernebbé vált. A játszótér megújult és a közelben található Spar kibővítette az üzletét.
De hát nem csak ez történt.

A magasföldszinten található 83 nm-es lakás is megszépült, átalakításon esett át, a konyhát és az étkezőt egybe nyitották, így egy nagy amerikai konyhás étkezővel lettek gazdagabbak.

Na de itt nem ér véget a csoda. A ház is megszépült, mondhatni „zöldebb” lett. Panelprogramon esett át, kívül-belül felújították. Majd a környezet-tudatosság nevében a megújuló energia segítségül hívásával napkollektorokat szereltek fel. A közös-költség, mely elsőre talán soknak tűnik tartalmazza a fűtés, a meleg-víz, és a szokásos díjakat, amiket bármelyik lakóparkban elkérnek Öntől. De itt csak a hideg vízért és a villamos energiáért kell külön fizetnünk.

Tovább is van, mondjam még?

21 nm tároló a pince szinten, valamint jogutódra is kiterjedő tovább bérlési lehetőség két állásos autóbeálló a mellettünk lévő ház teremgarázsában.

A csoda majd akkor ér véget, ha Ön is részese lesz ennek a lakóközösségnek.

Várom megtisztelő hívását.

Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020