Azonnal költözhető
Lakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 82 négyzetméteres
Azonnal költözhető
Lakás eladó Budapest, 82 négyzetméteres
69 000 000 Ft
841,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, 82 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 82 négyzetméteres
69 M Ft
841,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
30 658 7716
ReferensWeiner József
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 82 négyzetméteres

82 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Zöldövezetben, csendes mellékutcában, a Zugló Garden lakóparkban eladó egy tágas, világos, 3 szobás, 2 terasszal, egyedi panorámával rendelkező lakás. Az augusztusi tűzijátékot a saját teraszunkról csodálhatjuk.
A több ponton záródó, acélbetétes biztonsági ajtón belépve az előtérbe jutunk. Balra az amerikai konyhás nappali és a hozzá kapcsolódó 12 nm-es terasz, jobbra a közlekedő, az abból nyíló kisebb és nagyobb szoba, a fürdőszoba és a WC-kézmosó található. A nagyobbik szoba 3,5 nm-es teraszban végződik.
A rakodást beépített szekrények és gardrób szekrények segítik. Az ablakok redőnnyel és/vagy rolóval ellátottak. A nagyobbik terasz napernyője alatt hűsölhetünk a meleg nyári napokon.
Közvetlenül az épület mellett egy Aldi nyílt, a környék bővelkedik kereskedelmi, kulturális és sportolási lehetőségekben. Pár perc séta a polgármesteri hivatal, és a Bosnyák téri piac.
A számos villamos, troli, és buszjárattal a város bármely pontja könnyen elérhető. A parkolás kerületi állandó lakosoknak ingyenes.
Az alagsorban teremgarázshely vásárolható, a kertben felszíni gépkocsi beálló bérelhető.
A lakás tehermentes, fizetés után költözhető, rugalmasan megtekinthető – kulccsal rendelkezem hozzá.
A lakásról bemutató videó itt található: https://www.youtube.com/watch?v=kjybw3idp08

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 6.
  • erkély

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022