Budapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteresBudapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteres
72 900 000 Ft
946,8 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteres
72,9 M Ft
946,8 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 20 579 1501
ReferensSzabadi Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Alsórákoson a Telepes utcában, 77 négyzetméteres

77 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Telepes utca patakon túli, barátságos kertvárosi részén található ez a legfelső emeleti, örökpanorámás lakás.

A hatalmas telken álló épületegyüttes 2000 -ben épült. A házak azóta is kifogástalan állapotúak, látszik a minőségi kivitelezés. Mindegyik csak pár lakásos, így a helynek van egy kellemes privát lakópark hangulata..

A szépen ápolt, vadregényes kertről nem is szólva! Ez elég nagy, hogy mindenki kényelmesen elférjen, van a gyerekeknek játszó szekció (egész nap lent lehet a gyerkőc, akár felügyelet nélkül), de találhatóak nyugodt, eldugott kiülős -beszélgetős részek is.

Lakásunk talán a legjobb mind közül, mivel:

– a leghátsó épület legfelső emeletén helyezkedik el, így nincsen szomszédja semmilyen irányban! Ezért egész nap teljesen csendes és nyugodt.

– ablakaiból gyönyörű örökpanorámás kilátás nyílik a zuglói kertváros felett egészen a Budai hegyekig. Ide hazaérkezni kimondottan inspiráló, az ember csak kipillant az ablakon és megnyugszik. Az estéket pedig a hegyek mögött lenyugvó nap látványa koronázza meg.

– minden ablak a kert leghátsó, eldugott része felé tekint, így az ingatlan reggeltől estig csendes, madárcsicsergős. Sem autó, sem gyerekek nem zavarják a nyugalmat.

Az enteriőr szépen karbantartott, jó állapotú. Némi esztétikai ráncfelvarrás és egy tisztasági festés indokolt lehet, de nagyobb kiadás nincsen. A kombicirkó és a fa hőszigetelt nyílászárók is jó állapotúak, a tető héjazata és a lakás hőszigetelése is rendben vannak. A használati melegvizet a kombicirkó mellett elektromos bojler is szolgáltatja -azt használhatja amelyik szimpatikus.

A lakás alapterülete bruttó 84 – nettó 70m2. Elrendezése egyébként optimális, a nagy szobák, a wc és a fürdőszoba is külön nyílnak az előszobából. Az amerikai konyhás nappali nagy mértével lehetne egy külön loft lakás is akár!

A lakás költségei alacsonyak: kktg. 14.000.-, fűtés 15.000.- havonta.

Garázst vagy tárolót nem kötelező megvásárolni a lakáshoz, ami szintén jó hír sokaknak. Ha mégis igény lenne ezekre, akkor a közösképviselőnél lehet érdeklődni.

A környék amellett, hogy igényes, zöldövezeti és kimondottan családbarát egyben tökéletes infrastruktúrával rendelkezik! A 7es busz vonala 2 perc, a belváros rekord gyorsan elérhető. De őstermelői piac, boltok, játszóterek és minden, amire szükség lehet megtalálható a környéken.

A lakás remek adottságainak és jó ár-érték arányának köszönhetően várhatóan gyorsan eladásra kerül. Így sajnos könnyű lemaradni róla!

Fontos információ:
- a 72.9 milliós vételár már nem alkuképes
- az ingatlan kulcsátadási határideje 6 hónap

https://www.youtube.com/watch?v=xVYTG2nwDGg

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022