Lakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteres
54 900 000 Ft
871,4 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Lakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteres
54,9 M Ft
871,4 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 70 457 3073
magánszemélyPöszmet Pál
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Alsórákos Dorozsmai utca, 63 négyzetméteres

63 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Zugló családiházas övezetében, a Levendula Lakóparkban eladó egy erkélyes, második emeleti társasházi lakás, melyhez megvásárolható egy 3 nm területű tároló 600 ezer Ft-ért és egy két autó beállását biztosító mélygarázs-beállóhely a ház -2. szintjén, 3,5 millió Ft-ért.

A lakás néhány perces sétatávolságra van az 5-ös busz, a 62-es és 69-es villamos, illetve a 74-es trolibusz megállóitól, így a belváros, vagy egyéb frekventált környékek (Örs vezér tere, Mexikói út) közvetlenül is elérhetőek. Egyaránt gyalogszerrel megközelíthető a körzetes óvoda és iskola, illetve a gyerekorvosi rendelő, a bevásárlás pedig a Sparban és a Tescoban könnyen elintézhető.

Kikapcsolódásra a Rákos-patak menti játszóterek és bicikliút, a Paskál fürdő, illetve közvetlen BKV járattal elérhető Városliget és Állatkert kiváló lehetőséget biztosít.

A lakás amerikai konyhás nappalija és az onnan nyíló 5 nm területű erkély, illetve az egyik hálószoba DNY-i tájolású, míg a másik háló ÉK-re néző ablakkal rendelkezik és mindkét irányba a lakópark rendezett udvaraira nyújt kilátást. A hatalmas zárt kertnek és a jó lakóközösségnek köszönhetően évente megrendezésre kerül a lakóparki piknik, illetve ezen felül különféle gyerekprogramok és egyéb közösségformáló rendezvények is szerveződnek, úgymint hálataps – amely a legismertebb videómegosztó portálon is megtalálható –, illetve a Budapesti Fesztiválzenekar élő koncertje.

A társasház lakóinak biztonságáról 24 órás portaszolgálat gondoskodik.

A 2 éve átadott lakás még további 1 évig garanciális.

Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

 • házközponti egyedi méréssel
 • délnyugati tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 6. emelet
 • erkély: 5 m2
 • Rezsi: 40 000 Ft/hó
 • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
string(5) "lakas"
© 2020