Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.
Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.
62 490 000 Ft
726,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.
Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.
62,5 M Ft
726,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 20 957 4949
magánszemélyVágó Marianna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Cserebogár utca 49.

86 m2alapterület
3szoba
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kertes családi ház hangulata Zugló zöldövezetében, kiváló infrastruktúrával

Ha nem akar messze költözni a belvárostól, fontos a jó infrastruktúra (intézmények elérhetősége, bevásárlási-szórakozási lehetőségek, közlekedés), de saját fűszerkertre, kerti napozásra - egyszóval egy családi ház hangulatára vágyik az azzal járó gondok nélkül - értékelné Zugló családbarát oldalát a Rákos-patak zöldövezetében, illetve nem szeret lépcsőzni, tekintse meg ezt a minden oldalról kertre néző, nagy saját terasszal rendelkező, jól tovább alakítható (akár könnyen akadálymentesíthető) lakást

A minden oldalról kertkapcsolatos, saját 30 nm-es (fedetlen) terasszal rendelkező, fiatalos, háromszobás lakás egy a Rákos-patak melletti 7 lakásos, 2002-ben épült társasház földszintjén található. Az Örs Vezér tere számos bevásárlási lehetőséggel (IKEA, Árkád, Sugár), a Pillangó utcai vagy Stadionok metrómegálló (így az Obi, Tesco stb.) tömegközlekedéssel is kiválóan, 10-15 perc alatt elérhető, a belváros (Astoria) kb. 30 percnyire van. A Rákos-patak, Paskál-fürdő közeli kikapcsolódási lehetőséget kínál bárki számára.

A minden szobán sok nyílászáróval ellátott, így a földszint ellenére is világos lakás egy nagy nappalival és két külön bejáratú szobával, WC-kádas fürdővel és külön WC-vel rendelkezik, a konyha amerikai konyhává alakítható. Egy-, kétgyermekes család számára is ideális lakhely, de az alaprajz és a nyílászárók lehetővé teszik akár két lakás kialakítását is, így befektetőknek, több generációnak is ajánlható. A fa nyílászárók szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak; a lakás összességében tisztasági festést követően is költözhető.

Az árban benne foglaltatik egy zárható, külön pincehelyiség (2 nm) és egy saját gépkocsibeálló a teremgarázsban. Parkolás a ház előtt is ingyen lehetséges. A ház háttere rendezett, a lakóközösség tartalékokkal rendelkezik, az ügyeket közös képviselő viszi. Közös költség: ELMŰ, víz és gáz egyedi fogyasztás szerint, a fűtés központi termométerrel szabályozható, meleg vizet a gázkazán szolgáltatja.

Tulajdonostól, ingatlanosok kíméljenek!

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: D
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 2. emelet
 • Rezsi: 16 650 Ft/hó
 • parkolás teremgarázs beálló

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019